8790,priemyselný pozemok 17000m2, Košice – Barca

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Impulz Real, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj rovinatý priemyselný pozemok 10km od mesta Košice, v katastrálnom území časť Barca o rozlohe cca 17000m2. Pozemok má dobrý dopravný prístup a je možné ho po dohode rozdeliť na menšie časti. IS: elektrina, voda, kanalizácia - v dosahu. Plocha pozemku : cca 17000m2. Využitie: vzhľadom na polohu, dopravné napojenie, šírku a rozlohu má pozemok široké využitie na podnikanie .

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti. Realizujte s nami aj financovanie Vášho fantastického bývania, vzhľadom na naše skúsenosti Vám zabezpečíme najlepšie podmienky na trhu aj s výhodným bonusom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete aj na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný a licencovaný rodinný realitný maklér NARKS: Ing. Artúr Köteles , Teším sa na spoluprácu.

Podobné realitné ponuky

Pozemok v priemyselnom parku pri letisku
Predaj 383.640,- €
Pozemok v priemyselnom parku pri letisku

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj 1/3 podielu na rovinatom pozemku o rozlohe 57 546 m2 priamo v priemyselnom parku pri letisku v Košiciach, v katastrálnom území Barca. V parku sídlia...

Pozemky - komerčné 19182 m2 Košice - mestská časť Barca / Andreja Kvasa
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pozemok v priemyselnom parku pri letisku 383.640,- € Pozemky - komerčné 19182 m2 Košice - mestská časť Barca
Andreja Kvasa
predaj