Administratívna budova v lukratívnej lokalite - Košice Sever

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj budovu v lukratívnej lokalite Košíc len 10 min chôdze od absolútneho centra mesta. Budova je súčasťou radovej zástavby v mestskej časti Košice - Sever na ulici Slovenskej Jednoty. Pôvodne rodinný dom bol postavený v roku 1941. V roku 2003 prebehla prestavba, kompletná rekonštrukcia a modernizácia na administratívnu budovu s vyšším štandardom. Budova je prístupná z mestskej komunikácie a je napojená na všetky inžinierske siete. Budova pozostáva z jedného podzemného podlažia, dvoch nadzemných podlaží a podkrovia. Je čiastočne podpivničená. Budova je zateplená, má plastové okná, schody zo suterénu z povrchom z keramickej dlažby, ostatné z tvrdého dreva. V budove prevládajú plávajúce podlahy a podlahy z keramickej dlažby. Základy sú betónové s izoláciou, zvislé konštrukcie z tehál s hrúbkou nad 40 cm, stropy železobetónové, strecha sedlová so škrídlovou strešnou krytinou. Radiátory sú oceľové. V suteréne sa nachádzajú dva kotlny na zemný plyn s dodávkou teplej úžitkovej vody. Budova je napojená na kamerový bezpečnostný systém. Zastavaná plocha podzemného podlažia je 117,88 m2. V podzemnom podlaží sa nachádza chodba, kotolňa 2 x WC, sprcha, 2 x sklad a archív. Výška podlažia je 2,8 m. Prvé nadzemné podlažie s veľkou terasou s výhľadom do záhrady pozostáva zo vstupnej haly so schodiskom, 2 x WC, kuchyne a 4 miestností, ktoré boli využívané ako kancelárie. Zo zadných kancelárií je krásny výhľad do upravenej záhrady. Zastavaná plocha 1. nadzemného podlažia je 173,6 m2, výška podlažia je 2,8 m. 2. nadzemné podlažie pozostáva z haly s dreveným schodiskom, 2 x WC a 4 kancelárií. Zastavaná plocha a výška 2. nadzemného podlažia je totožná s prvým podlažím t.j. 173,6 m2 a 2,8 m. V podkroví sa nachádza otvorený priestor tzv. open space, ktorý je čiastočne prehradený priečkami. Zastavaná plocha podkrovia je totožná s predchádzajúcimi nadzemnými podlažiami s výškou podlažia 3,2 m. Vybavenie: kuchynská linka v prízemí s nerezovým drezom a odsávačom pár. V suteréne samostatná sprcha, v sociálnych zariadeniach záchodové misy, pisoáre, umývadlá a pákové batérie.

Ak Vás táto nehnuteľnosť oslovila volajte na číslo , ak nie zdieľajte medzi známymi možno je to práve tá ich. Vážení klienti, cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá zahŕňa kompletné realitné a právne poradenstvo súvisiace s postupom pri predaji, preverenie nehnuteľnosti, dohľad a zodpovednosť za celý priebeh od podpisu zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, až po prevod vlastníckych práv z predávajúcich na kupujúcich, právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, vypracovanie zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy, návrh na vklad prevodu vlastníckych práv, notárske poplatky za overovanie podpisov, preberací protokol a odovzdávanie nehnuteľnosti. V rámci našich služieb Vám veľmi radi pomôžeme s vybavením hypotekárneho úveru za pre Vás výhodných podmienok a zostaviť ho k Vašej spokojnosti za dosiahnutím čo najnižších úrokových sadzieb.

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:
https://lpreality.sk

Rozmýšľate nad výstavbou rodinného domu? Zabezpečíme Vám kompletný servis a výstavbu rodinného domu na kľúč. Vyberte si zo širokej ponuky projektov. Ak ste si náhodou z ponuky nevybrali, nevadí postavíme Vám dom podľa Vašich predstáv. Viac na:
https://lpreality.sk/rodinne-domy/

Podobné realitné ponuky - Kancelárie, Košice - Sever