ADMINISTRATÍVNA BUDOVA vhodná na podnikanie, 2.281 m2, PETRŽALKA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Kopčianska
2281 m²
po rekonštrukcii
áno
230/400V
áno
predaj - Obchodné priestory
1.800.000,- € vrátane DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

128580x zobrazená v zozname / 18013x zobrazená detailne / 266x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal exkluzívne ponúka na predaj Administratívnu budovu nachádzajúcu sa v Bratislave mestská časť Petržalka, na ul. Kopčianska. Administratívna budova o celkovej výmere 2.281 m2 je trojpodlažná, čiastočne podpivničená.

Pri prestavbe objektu boli zrealizované práce – zateplenie obvodového plášťa, nová fasádna omietka, výmena okien v objekte, nové povrchové úpravy interiérov. Objekt je založený na betónových základoch, zvislé aj vodorovné nosné konštrukcie sú montované, nenosné deliace priečky sú čiastočne murované a so sadrokartónových systémov, strecha je lomená sedlová s vikiermi, krytina strechy je z farebne upraveného pozinkovaného plechu falcovaná. Vnútorné povrchy tvoria vápenno-štukové omietky a sadrokartónové steny so stierkou, v hygienických priestoroch je keramický obklad stien, v kanceláriách sú kazetové podhľady s osvetlením. V objekte je prevažne laminátová plávajúca podlaha (kancelárske priestory), keramická dlažba (hygienické priestory a priestory Wellness na 1. NP ), cementový poter (suterén). Okná sú plastové s izolačným dvojsklom s interiérovými žalúziami, na 1. NP sú okná opatrené vonkajšími oceľovými mrežami, interiérové dvere sú drevené plné alebo s presklením (kancelárie) do oceľových zárubní, vstupné dvere sú plastové.

Zariaďovacie predmety v hygienických priestoroch – sociálne zázemie – sú bežné keramické umývadlá, WC misy, pisoáre, sprchy a pákové batérie. Vybavenie kuchynského zázemia – bežná kuchynská linka s nerezovým drezom a pákovou batériou. Vykurovanie je riešené klasické teplovodné, vykurovacie telesá sú doskové oceľové radiátory.

Pozemky spolu tvoria jeden funkčný celok a nachádzajú sa v oplotenom areály. Pozemky sú rovinaté a sú prístupné po spevnenej komunikácii. Väčšiu časť plochy pozemku tvorí súvislá asfaltová spevnená plocha.

V dostupnej vzdialenosti sa nachádzajú všetky inžinierske siete – vodovod, plynovod, kanalizácia a elektrická sieť.

Z hľadiska polohy sa jedná o lokalitu s kompletnou infraštruktúrou, nachádzajúcu sa v okrajovej časti hlavného mesta Bratislava. V blízkosti areálu (cca.0,5 km) sa nachádza diaľnica D2.

Dohodnúť obhliadku si môžete na tel. č. alebo e-mail

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Bratislave - Petržalka na ulici Kopčianska

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Kopčianska v Bratislave - Petržalka v cene 1.800.000,- € je o 1.903.272 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 2011 metrov väčšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 obchodných priestorov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-AR...

Pozícia realitnej ponuky

1.800.000,- €
Cena nehnuteľnosti 175.000,- € 1.800.000,- €
2281 m²
Celková rozloha 153 m² 2281 m²
2281 m²
Úžitková plocha 188.88 m² 2281 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha2281 m²
Úžitková plocha2281 m²
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Parkovanieáno
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-24897 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny