Administratívne a skladové priestory v meste Pezinok, 1288 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

ViNi real ponúka exkluzívne na predaj priestrannú budovu vhodnú pre administratívnu činnosť alebo skladové priestory.

Nehnuteľnosť sa nachádza blízko centra mesta Pezinok na Myslenickej ulici, oproti Kauflandu. Táto nehnuteľnosť je viditeľná z hlavnej cesty, čo zaručí, že budete na očiach.

Široký potenciál využitia zahŕňa administratívu – možnosť predeliť priestory na viac častí a prenajímať jednotlivé priestory zvlásť, sklady, showroom, výroba, predajňa.

Dvojpodlažná budova (skeletová) je samostatné stojaca postavená na rovinatom teréne, obdĺžnikového pôdorysného tvaru, čiastočne podpivničená. Možnosť nadstavby tretieho podlažia.

Nehnuteľnosť leží na pozemku o výmere 1288 m2, z toho zastavaná plocha objektu je 444 m2, pivnica o výmere 100 m2.

Technické parametre: Stavba je z roku 1973. V roku 2003 bola stavba rekonštruovaná a upravená na prevádzkový objekt cukrárenskej výroby, ktorá je zápisná aj v LV. V roku 2005 bola realizovaná nadstavba a vybudovaný nový samostatný prístup do služobného bytu. Predná časť objektu je zateplená (v roku 2005- hr. 8 cm). Nosnú konštrukciu objektu tvorí železobetónový skelet montovaný s výplňovým murivom. Strecha je pultová zo železobetónových škrupinových nosníkov. Krytina je živičná natavovaná z ťažkých asfaltových pásov. Všetky okná v objekte sú plastové s izolačným dvoj sklom. Objekt je napojený na všetky IS (voda, plyn, kanalizácia a elektrika). Objekt má dobre dispozičné riešenie s orientáciou okien na JZ. Parkovanie priamo na pozemku.

Prízemie – dispozične pozostáva zo vstupu, chodby, WC, dve kancelárii, priestranný priestor vhodný pre sklad či výrobu, soc. zariadenie, kotolňa a dve schodiská, svetlá výška 3,56 m. Zastavaná plocha prízemia je o výmere 420 m2.

Poschodie – prístupné nezávislé dvoma samostatnými schodiskami, z prednej aj zo zadnej časti budovy. Poschodie pozostáva zo 7 kancelárii, kuchyňa, soc. zariadenia, úžitková plocha 240m2, (svetlá výška 2,56 m), balkón.

Nehnuteľnosť sa nachádza v zastavanom území okresného mestečka Pezinok. Dostupnosť do Bratislavy alebo Senca je po novo vybudovanom obchvate do 25 min. autom.

Cena nehnuteľnosti vrátane právneho servisu je 569.900 Eur.

K dispozícii máme aktuálny znalecký posudok, ohodnotenie vo výške 698.000 Eur.


Kompletný servis kúpy nehnuteľnosti vrátane bezpečného financovania zabezpečuje naša realitná kancelária ViNi real. Staráme sa o Vás už viac ako 17 rokov.

Podobné realitné ponuky - Sklady a haly, Pezinok

Samostatný, zariadený výrobno – skladový areál, Svätý Jur.
Predaj Cena v RK
Samostatný, zariadený výrobno – skladový areál, Svätý Jur.

Na predaj nadštandardne zariadený výrobno – skladový areál pozostávajúci z administratívnej časti, prepojenej s výrobno – skladovým objektom a betónovými plochami slúžiacimi na parkovanie, manipuláciu a skladovanie.Budova administratívy:1.NP...

Sklady a haly 2877 m2 Svätý Jur
EXKLUZÍVNE - BUDOVA v meste Pezinok, Myslenická ul.
Predaj Cena v RK
EXKLUZÍVNE - BUDOVA v meste Pezinok, Myslenická ul.

ViNi real ponúka exkluzívne na predaj výnimočný objekt v meste Pezinok, vhodnú pre rôzne využitie.Táto dvojpodlažná budova s úžitkovou plochou 750 m2 leží na pozemku o výmere 1288 m2...

Sklady a haly 1288 m2 Pezinok / Myslenická
Predaj exkluzívny areál s 2 budovami v super lokalite PEZINOK
Predaj 1.500.000,- €
Predaj exkluzívny areál s 2 budovami v super lokalite PEZINOK

Ponúkame EXKLUZÍVNE na PREDAJ lukratívneho funkčného areálu s 2 budovami vo výhodnej lokalite v Pezinku na Obchodnej ulici.POPISPozemok cca 1956 m2 oplotený po celom obvodeAdministratívna budova (2006 r) 2...

Sklady a haly 2000 m2 Pezinok
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Samostatný, zariadený výrobno – skladový areál, Svätý Jur. Cena v RK Sklady a haly 2877 m2 Svätý Jur predaj
EXKLUZÍVNE - BUDOVA v meste Pezinok, Myslenická ul. Cena v RK Sklady a haly 1288 m2 Pezinok
Myslenická
predaj
Predaj exkluzívny areál s 2 budovami v super lokalite PEZINOK 1.500.000,- € Sklady a haly 2000 m2 Pezinok predaj