ADMINISTRATÍVNY PRIESTOR V HISTORICKOM BYTOVOM DOME - GRÖSSLINGOVÁ UL.

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Grösslingova
193 m²
prízemie
čiastočne prerobený
áno
predaj - Kancelárie
Cena v RK Dohoda možná, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

101624x zobrazená v zozname / 13080x zobrazená detailne / 187x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj nebytový priestor o výmere 193 m2, ktorý sa nachádza na prestížnej adrese v centre Starého Mesta na Grösslingovej ulici. Situovaný je na zníženom prízemí a má prístup z vnútrobloku a predného vchodu bytového domu v ktorom sa nachádza aj výťah. Veľkou výhodou je práve dispozícia priestoru, ktorý je možné upraviť na viacero miestností a vďaka tomu môže vzniknúť plnohodnotný administratívny priestor pre efektívnu prácu.

Nachádza sa v historickom bytovom dome z roku 1922 a je zaradený medzi kultúrnu pamiatku, čo umožňuje aj výbornú investíciu do tejto nehnuteľnosti. Priestor prešiel staršou rekonštrukciou, kde bola vymenená elektrina a miestami bol aj znížený strop, kde boli osadené bodové svetlá, pre lepšiu viditeľnosť. Nemôže tu chýbať ani elektrické podlahové vykurovanie, ktoré si dokážete regulovať v každej miestnosti. Nechýba tu taktiež ani sociálne zariadenia, ktoré si nový majiteľ môže zväčšiť a teda aj rozšíriť o väčšiu kapacitu.

Priestory sú ideálne na administratívne účely, obchodnú prevádzku, sídlo firmy, apartmánové bývanie alebo aj gastro prevádzku s vonkajším posedením.
Na liste vlastníctva je priestor vedený ako nebytový priestor a je vo vlastníctve súkromnej osoby, neviaže sa na nehnuteľnosť žiadna ťarcha.

BYTOVÝ DOM:


* Historická národná pamiatka z roku 1922
* Vstup z Grösslingovej alebo Dunajskej ulici
* Kompletne zrekonštruovaný, vrátane fasády, strechy a výťahu
* Parkovanie možné vo vnútrobloku

Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR – Realitná kancelária.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* Plocha: 193 m2
* Staršia kompletná rekonštrukcia
* Zapustené podlažie o 60cm
* Priestranné miestnosti, bez priečok, samostatná kuchynská linka, soc. zariadenie, skladové priestory
* Celý priestor je možné rozdeliť až na 3 samostatné kancelárie s vlastným vstupom
* Financovanie možné iba v hotovosti
* Priestor si vyžaduje rekonštrukciu

LOKALITA A OKOLIE:


* V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, ktorá je veľmi dôležitá pre spokojné podnikanie. Nachádza sa tu škôlka, škola, detské ihrisko, park, knižnica, potraviny, zdravotné stredisko, lekáreň, banky, pošta, reštaurácie, kaviarne a veľa ďalšieho.
* Výborné dopravné spojenie, či už s autom alebo hromadnou dopravou. Na skok od priestoru sa nachádza niekoľko autobusových, trolejbusových zastávok, ktoré zamestnanci veľmi ocenia.

ID:

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja kancelárie v Bratislave - Staré Mesto na ulici Grösslingova

Rozloha je o 46 metrov väčšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Staré Mesto.

Podrobné informácie

Celková rozloha193 m²
Úžitková plocha193 m²
Poschodieprízemie
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadeniečiastočne
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81806396 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.