Predané AFYREAL Luxusná vila Korabinského pre aktívny životný štýl

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Afy real ponúka na predaj luxusnú vilu pre náročného klienta na jednom z najlepších miest, aké sú v centre Bratislavy. Ticho, klud, zeleň, luxusné prevedenie stavby podľa návrhu známeho architekta a výborná dostupnosť sú najväčšími benefitmi tejto ponuky

2.500.000,-eur
Rozloha pozemku: 871 m2

Celková úžitková plocha: 361 m2

Výmera zelených plôch: 542m2

Počet podlaží: 3

Počet obytných podlaží: 2

Počet spální: 5

Počet vstavaných skríň: 11

Počet barov: 3

Počet parkovacích miest v garáži: 3

Rozloha skladu: 92m2



Lokalita
Ľahko dostupná lokalita z centra Bratislavy, plynulé napojenie na obchvat robia z tohto miesta skutočne atraktívne bývanie.
Drotárska cesta, Slávičie údolie či Mudroňova alebo Búdková ulica sú notoricky známe pre každého Bratislavčana ako top lokalita pre bývanie v centre s pocitom luxusu, ktorý Vám v meste okrem výbornej adresy dokáže dať množstvo zelene a pocit ticha pre oddych.

Ak hľadáte vysoký štandard v najlepšej lokalite, ste na správnom mieste a luxusná vila pre náročného klienta s precízne dotiahnutými detailmi Vás presvedči aj o kvalite ostatných aspektov.

Má všetko, čo potrebujete k pohodlnému bývaniu, aby váš nový domov bol pre vás skutočným domovom – tiché prostredie, logicky a hlavne prakticky vyriešenú dispozíciu domu s dostatkom súkromia pre každého, vyriešeným úložným priestorom, s priestorom pre relax – tri zabudované bary, priestranný bazén s infinity efektom, jacuzzi s hviezdnou oblohou, krásnu, kaskádovitú záhradu s upraveným trávnikom a s množstvom zelene.

Celý priestor je plný kreatívnych, dotiahnutých prvkov s dizajnovými doplnkami vo vysokom technologickom štandarde. Podlahy v obytných miestnostiach sú zabezpečené tepelnou a zvukovou izoláciou – drevené parkety v nadštandardnej kvalite, vysokokvalitná veľkoformátová keramická dlažba zaujímavého dizajnu, mramorová dlažba, hliníkové dvere, okná a žalúzie.

Po technologickej stránke je samozrejmosťou všetko, čo Vám príde na um. Asi už štandard v tejto kategórii je centrálna klimatizácia kombinovaná pre atmosféru v chladných dňoch s rohovým preskleným krbom s vyhrievacou vložkou. Vykurovanie a ohrev vody v systéme vrátane keramického bazénu dopĺňa solárny systém umiestnený na streche. Pre tých čo neberú rovnováhu medzi prácou a relaxom na ľahkú váhu je tu fínska sauna s príslušenstvom vrátane ľadovej sprchy.

Po bezpečnostnej stránke sú tu snáď najmodernejšie technológie vrátane kamerového systému.

Dispozícia
Na obytnom prvom podlaží je riešená spoločenská časť bývania s kuchyňou a jedálňou, prepojená s obývacou izbou s krbom a s výstupom na terasu. Nevtieravo umiestnená hosťovská, alebo rodičovská spálňa, samostatný šatník a sociálne zázemie.

Druhé obytné podlažie s tromi samostatnými nepriechodnými izbami a dvomi veľkými kúpeľňami, loggia, fínska sauna tvorí spaciu alebo súkromnú časť domu.

Dispozícia domu vychádza z prispôsobenia sa kaskádovitému pozemku, z ktorého sa podarilo architektom vyťažiť maximum. Vstup do domu zahŕňa garáž pre 3 autá, príručný, priestranný sklad, samostatné wc s umývadlom a prístup k výťahu.

Aby ste mali vertikálny pohyb z garáže čo najpohodlnejší, je tu pre Vás kvalitný a tichý výťah ktoré Vás vyvezie až do predsiene domu.


Technický popis
Pre technicky zdatnejších nemôžeme vynechať stavebnú podstatu tejto stavby
Vykonzolovaná časť objektu stojí na železobetónových stĺpoch respektíve na železobetónovom rošte, pričom obvodové murivo stavby tvorí železobetón v kombinácii s murivom tvárnic PROTHERM. Strop stavby tvoria monolitické betónové preklady a stužujúce vence.
Zakladanie objektu je zrealizované na mikropilótach – pod domom a rovnako aj pod garážou, na ktorých je osadená základová doska vystužená armovanou výstužou.
Objekt je zastrešený plochou strechou s hydroizoláciou a štrkovým násypom, atiky sú zakryté kvalitným oplechovaním.

Exkluzívna vila v lukratívnej lokalite je určená pre náročného klienta, ktorý ocení členenie priestoru a unikátnosť stavby v podobe náročného technického prevedenia. V neposlednom rade je to práve súkromie a pocit hradného súkromia, ktoré nepochybne dojmom nehnuteľnosť dosahuje.

Podobné realitné ponuky - Vila, Bratislava - Staré Mesto

Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj
Predaj Cena v RK
Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj

Ulica Pod Bôrikom (Staré Mesto, BA I.) - 4 podlažná rodinná vila s 2 samostatnými bytovými jednotkami kolaudovaná v roku 2001 a situovaná v bratislavskej lokalite Starého Mesta pod...

Vila 750 m2 Bratislava - Staré Mesto / Pod Bôrikom
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj Cena v RK Vila 750 m2 Bratislava - Staré Mesto
Pod Bôrikom
predaj