Alcadesa: Apartmány v Golf Resort Sotogrande/eng. text inside

Štát.: Španielsko
Mesto.: Cádiz
Lokalita.: La Alcaidesa
Ulica.: Sotogrande
86 m²
5
2
3
áno
áno - 1
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

96941x zobrazená v zozname / 4177x zobrazená detailne / 35x zobrazená detailne tento mesiac

- 2 spálne, - 2 kúpeľne, obytné priestory na 1 podlaží, Interiér: 86m2, Terasy: 27m2, v blízkosti pláže/pobrežia, pri golfovom ihrisku neďaleko od obchodov a služieb


Nueva Alcaidesa


Development, ktorý ponúka priestranné domy a nádherné výhľady: nachádzajú sa pri Stredozemnom mori, naproti africkému pobrežiu, pri prírodnej rezervácii Guadalquitón. V pomere cena-kvalita má

Nueva Alcaidesa

atraktívny dizajn stredomorskej esencie so záhradami, bazénom, šatňami a veľkými terasami. Štýl developmentu je ocenený ako v exteriéri, tak aj v interiéri, s najkvalitnejšími povrchovými úpravami.
Nachádza sa medzi San Roque a La Línea de la Concepción a len pár minút od Sotogrande. Alcaidesa je domovom niekoľkých rezidenčných projektov so špeciálnym andalúzskym štýlom a vysoko kvalitnými domami: luxusné domy a apartmány v blízkosti všetkého, čo by ste mohli potrebovať v každodennom živote. Svojimi dvoma golfovými ihriskami je Alcaidesa ideálnou voľbou pre milovníkov tohto športu s nádherným klubovým domom, ktorý je plne vybavený na organizovanie rôznych akcií.
Dobre udržiavané pláže, vynikajúca gastronómia a bezpečnosť súkromného komplexu robia Alcaidesu jedinečným a exkluzívnym miestom na pobreží Costa del Sol.
Pobrežie Cádizu sa môže pochváliť privilegovaným podnebím 365 dní v roku. Alcaidesa Golf & Beach sa nachádza v krásnom prírodnom prostredí vedľa Sotogrande v meste San Roque. Je to jedna z najexkluzívnejších oblastí andalúzskeho pobrežia, ktorému Stredozemné more leží priamo na nohách.

Cena: od ........................,-Eur



Naše hodnotenie nehnuteľnosti: *****

______________________________

Apartment for sale, Alcaidesa, Sotogrande, 2 bedrooms, 2 bathrooms, living area on 1 level, Built: 86m2, Terrace: 27m2, close to beach or coast, close to golf, close to shops,

Nueva Alcaidesa



A development that offers spacious houses and wonderful views: at its feet lies the Mediterranean, and opposite the African coast. And adjoining, the Guadalquitón Nature Reserve. At excellent value for money,

Nueva Alcaidesa

has an attractive design of Mediterranean essence, with gardens, a swimming pool, changing rooms and large terraces. The style of the development is appreciated in both the exteriors and the interiors, with the finest-quality finishes.
Located between San Roque and La Línea de la Concepcion and just minutes away from Sotogrande, Alcaidesa is home to several residential developments with a special Andalusian touch and high-quality homes: luxury houses and apartments in a location close to everything you may need in your everyday life. With its two golf courses, Alcaidesa is a perfect choice for lovers of this sport, with its delightful Club House, fully equipped for holding all kinds of events.
Its well-kept beaches, its gastronomic offering and the security of a private complex make Alcaidesa a unique and exclusive place on the Costa del Sol.
The coast of Cadiz can boast a privileged climate 365 days of the year.

Nueva Alcaidesa

is located in a beautiful natural setting next to Sotogrande, in San Roque. It is one of the most exclusive areas of the Andalusian coast, blessed with the privilege of having the Mediterranean Sea right at its feet.

Price: from ......................,-Eur



Our rating: *****

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha86 m²
Úžitková plocha86 m²
Poschodie2
Počet poschodí5
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno - 1
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-673323 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.