REZERVOVANE: Alternatíva k novostavbe bytu- BYTODOM- koniec Jazera, za

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REZERVOVANE: Bývajte v novostavbe byto-domu v centre Krásnej. Ak uvažujete nad novostavbou bytu, skúste sa zamyslieť nad novostavbou byto-domu. Ponúka veľkorysý priestor (väčší ako v novostavbe pri bytoch a to 170m2 + plocha terasy) a okrem toho ako bonus neveľký pozemok (využiteľný ako ihrisko pre deti, okrasná záhradka). Parkovanie je možné pred domom. Bytodom bude mať výborné mesačné náklady. Je ho možné po dohode dokončiť do štandardu. Aktuálne už stojí a je takmer dokončený.

V pomere k novostavbam 4 izbových bytov ponúka náš 5 izbový bytodom väčšiu plochu + terasu+ pozemok+ parkovanie (v cene) za oveľa nižšiu cenu (166000,- eur za holopriestor)!!!

Dochádzanie do Krásnej máme osobne denno-denne vyskúšané, preto Vám vieme vysvetliť "dikutovanú tému zápch" z vlastnej skúsenosti.

Dispozične je dom rozdelený na prízemie a obytné podkrovie. Na prízemí (85m2) je zádverie, dve spálne, chodba, technická miestnosť, kúpeľňa a otvorená obývačka s kuchyňou (35m2) a terasou. V obytnom podkroví 85m2 je kúpeľňa, šatník a dve priestranné izby (30m2, 26m2).

Stav: holodom (podhľady, strojové sádrové omietky,kúrenie, rozvody všetkých IS, zateplenie, fasáda...),

IS: voda, elektrina, plyn, kanalizácia. Kúrenie: plyn, kondenzačný kotol - podlahové, v podkroví radiátory.

S dokončením Vám vieme kompletne pomôcť, vrátane exteriérových úprav a záhradníka. Stavbu je realizovaná stavebníkom s vynikajúcimi referenciami.

NEPRIEHLIADNITE A NÁJDITE SI ČAS NA OSOBNÚ PREZENTÁCIU NEHNUTEĽNOSTI. Bude sa Vám venovať Lucia Talianová

#novostavba#byt#dom#košice#jazero#krásna#holodom#bývajtevnovom

Podobné realitné ponuky

Predaj, štvorizbový byt Košice Nad Jazerom
Predaj 179.990,- €
Predaj, štvorizbový byt Košice Nad Jazerom

Potrebujete väčší byt a máte radi pohyb a pobyt v prírode?Možno Vás zaujme naša ponuka na predaj 4 izbového bytu s loggiou, na najzelenšom sídlisku v Košiciach -...

4-izbový byt 80 m2 KE - Nad Jazerom
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, štvorizbový byt Košice Nad Jazerom 179.990,- € 4-izbový byt 80 m2 KE - Nad Jazerom predaj