AMBULANCIE NA PRENÁJOM, PARKOVANIE, NOVO ZREK. PRIESTORY, TRNÁVKA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
50 m²
prenájom - Obchodné priestory
12,50 €/m2/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

82850x zobrazená v zozname / 11762x zobrazená detailne / 238x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa ponúkame na prenájom ambulancie a skladové priestory v rôznych veľkostiach, ktoré sa nachádzajú v budove zabehnutého zdravotného strediska v Bratislave - Ružinov, k. ú. Trnávka. Priestory strediska sú zrekonštruované a pôsobia reprezentatívnym dojmom. Budova je takmer obsadená a zabezpečená kamerovým systémom.

Parkovanie je zabezpečené na pozemku zo zadnej časti budovy a v jej blízkom okolí.

Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR - Realitná kancelária.

LOKALITA A OKOLIE:


Budova zdravotného strediska je umiestnená v lokalite Trnávka. Jej strategická poloha umožňuje rýchle napojenie na hlavné ťahy a okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (lekáreň, potraviny, pošta, detské ihrisko, tenisová škola, tenisové kurty, národné bowlingové centrum, Fresh Market a mnoho ďalších).
• 4 km Letisko M. R. Štefánika

• 2,5 km napojenie na mestský obchvat


• 2 km ŽST Nové Mesto
• 2,5 km AVION Shopping Park Bratislava

• 3,7 km Zlaté piesky


• 2 km Kuchajda
• 1,9 km Pasienky (futbalový štadión, plaváreň)

CENA:12,50,-EUR/m2 + energie


V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov.
Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné, vratná kaucia a provízia vo výške jedného mesačného nájomného bez energií.

ID:

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Bratislave - Ružinov

Inzerovaný obchodný priestor v Bratislave - Ružinov v cene 13,- €/m2/mes. je o 817 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 155 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 7 obchodných priestorov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

13,- €/m2/mes.
Cena nehnuteľnosti 4,- €/m2/mes. 15,- €/m2/mes.
50 m²
Úžitková plocha 50 m² 550 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha50 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Postavené ztehla
Zateplený objektnie

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81807269 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.