Predaj - DVE SÝPKY - 3 izbový byt s predzáhradkou

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AMEXA REAL ponúka na predaj veľkometrážny 3 izbový byt s predzáhradkou v lukratívnom projekte DVE SÝPKY v príjemnej zelenej časti Bratislavy- v Jarovciach na Jantárovej ul. len 12 minút od centra.
Novostavba, predpokladaný termín kolaudácie – 4.Q/2020

Byt je ideálny pre pár alebo rodinu, ktorí ocenia atraktívne bývanie v projekte Dve sýpky, ktorý v sebe spája to najlepšie z architektúry s pohodlím bývania, zeleným okolím a úžasnou atmosférou, ktorá stavia na historickom charaktere objektu.Tehlové exteriéry navodzujú neopakovateľnú atmosféru s vlastným námestím s kaviarničkami, reštauráciou, lekárňou, obchodíkmi.
Blízkosť na nákupy alebo za prácou do Rakúska, za športom či prechádzkami na hrádzu alebo k neďalekému jazeru. Výborná dostupnosť, smer bez zápch, v budúcnosti blízke napojenie na obchvat, MHD.

» ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE
Celková výmera bytu 78,22m2 + lodžia 6,65m2 a predzáhradka 87,27m2 na 1. posch., orientácia bytu juho-východ. V cene bytu je pivnica a štandard- podlahy, dvere a kúpeľňa so sanitou, možnosť výberu aj nadštandardu. Prikupuje sa vnútorné parkovacie státie v hodnote 12 000€.

» POPIS NEHNUTEĽNOSTI
Byt má výborné dispozičné riešenie - naľavo od vstupu je samostatná spálňa, napravo je samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou, ďalej vstupujeme do obývacej izby s kuchynským kútom s východom na lodžiu a predzáhradku a vchodom do priestrannej spálne.
Murovaná pivnica a podzemná garáž k dispozícií.

» LOKALITA
Dve sýpky sa nachádzajú v pokojnom prostredí bratislavských Jaroviec. Táto lokalita ponúka svojim obyvateľom bývanie obklopené prírodou, mimo priameho ruchu mesta, no zároveň so všetkými výhodami veľkomesta na dosah. Projekt vytvorí nové centrum Jaroviec s príjemným posedením a občianskou vybavenosťou.

» PARKOVANIE
Parkovanie vnútorné v podzemí v hodnote 12 000€.

» DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
Skúsený architekt Martin Paško sa celú svoju profesionálnu kariéru zaoberá neštandardnými architektonickými projektmi. Dve sýpky boli preňho srdcovým projektom, v ktorom zúročil množstvo svojich skúseností z predchádzajúcich projektov. Vďaka projektu Dvoch sýpok sa podarilo zachovať výnimočný objekt z polovice minulého storočia – dve vzájomne prepojené sýpky, ktoré predstavujú unikátne architektonické dielo. Spolu s projektom tak znova ožije aj kus histórie. V rovnakom duchu je ladená aj novopostavená časť objektu. Obe časti projektu tak kombinujú to najlepšie z histórie aj súčasnosti. Dominantným prvkom exteriéru je tehla, ktorá dotvára industriálny ráz celého objektu.

» CENA
272 056€ byt s predzáhradkou, pivnica, štandard + 12 000€ parking. PROVÍZIU NEPLATÍTE!


V prípade záujmu, či akýchkoľvek otázok ma prosím neváhajte kontaktovať.

Ing. Dagmara Dovalová



» Predávajúci si vyhradzuje právo prijať ľubovoľnú ponuku, alebo odmietnuť bez udania dôvodu.
» Text, obrázky a obsah inzerátu sú autorským dielom a majetkom spoločnosti AMEXA REAL s.r.o.

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava - Jarovce

BA/JAROVCE - Byt s vysokými stropmi a predzáhradkou - OPAL
Predaj 249.000,- €
BA/JAROVCE - Byt s vysokými stropmi a predzáhradkou - OPAL

Hľadáte iný, zaujímavý byt? Nebojte sa byť náročný.Predstavujeme Vám záujímavý byt pre vás - pre kreatívnu osobnosť s originálnymi nápadmi, ktorá hľadá priestor na sebavyjadrenie. Byt, ktorý vám dnes...

3-izbový byt 82.49 m2 Bratislava - Jarovce / Jantárová 48a
Hľadáme pre klienta 3 izb. byt s terasou, Jarovce, Rusovce
Predaj 350.000,- €
Hľadáme pre klienta 3 izb. byt s terasou, Jarovce, Rusovce

Hľadáme pre klienta 3 izb. byt s pred-záhradkou alebo terasou. Lokalita Jarovce, Rusovce.Cena do 350000,- EUR...

3-izbový byt 0 m2 Bratislava - Jarovce
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
BA/JAROVCE - Byt s vysokými stropmi a predzáhradkou - OPAL 249.000,- € 3-izbový byt 82.49 m2 Bratislava - Jarovce
Jantárová 48a
predaj
Hľadáme pre klienta 3 izb. byt s terasou, Jarovce, Rusovce 350.000,- € 3-izbový byt 0 m2 Bratislava - Jarovce predaj