Apartmánová vila v Chorvátsku

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Letovisko Posedarje sa nacháza na brehu tzv. Novigradského mora (Novigradsko more), v zátoke v blízkosti Maslenického mostu (Maslenički most) 25 km severovýchodne od prístavného mesta Zadar. V prístave v Posedarje je možné požičať lod, s ktorou môžete brázdit kľudné Novigradské moee, ktoré je bohaté na ryby, škeble, jedlé slávky či ustrice.
V mestečku Posedarje žije okolo 1500 obyvateľov a okrem turistického ruchu ich živí aj poľnohospodárstvo. V mestečku sú kaviarne, obchody, pekáreň, rybí trh. Jednou z miestnych špecialít v Posedarje je známy a slávny Posedarský (Dalmatinský) pršut.
Pri letovisku Posedarje sú tri malé ostrovy, ktoré lákavéjú na prehliadku a potápanie.
Centrum letoviska je len 2 km od zjazdu z diaľnice, čo predstavuje veľkú výhodu pre toto mestečko.
V takomto zaujímavom a malebnom prostredí sa nachádza apartmánová vila. Je to novostavba, kde na prízemí je jeden veľký, zariadený, apartmán a na dvoch ďalších poschodiach sú po dva menšie apartmány. Všetky apartmány majú výhľad na more a krásnu scenériu prírody. Vedľa apartmánového domu je možnosť parkovania pre 4-5 áut. Priamo pod domom je pláž, ktorá slúži výlučne ako súkromná pláž s mólom k domu. Vedľa domu je pivnica. S kúpou apartmánového domu je možné dohodnúť si aj správcovstvo s konkrétnym miestnym obyvateľom. Mesačné náklady na celý objekt, resp. na jednotlivé apartmány sú veľmi nízke, samozrejme sú závislé od spotreby elektriky. Dostupnosť do centra mestečka je autom max. 5 min. a pešo max. 15 min.

Podobné realitné ponuky - Rekreačný apartmán, Posedarje

Posedarje, Vinjerac – luxusný prízemný apartmán v prvom rade
Predaj 550.000,- €
Posedarje, Vinjerac – luxusný prízemný apartmán v prvom rade

Ponúkame na predaj luxusný prízemný apartmán s bazénom v novostavbe v prvom rade od mora.Nehnuteľnosť má priamy prístup k moru a nachádza sa na prízemí obytného domu s celkom...

Rekreačný apartmán 109 m2 Vinjerac
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Posedarje, Vinjerac – luxusný prízemný apartmán v prvom rade 550.000,- € Rekreačný apartmán 109 m2 Vinjerac predaj