Apartmánový dům - okolí Omiše - investiční příležitost

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Nabízíme k prodeji apartmánový dům v okolí Omiše, vynikající investiční nabídka.
Dům je v sezoně dobře pronajímán.

Letovisko Duče je obklopené pohorím, borovicovými a olivovými hájmi. Tesná blízkosť mesta Omiš Vám umožní byť v centre turizmu strednej Dalmácie (Omišská riviéra). Duče a Omiš sú spojené zástavbou prevažne apartmánových domov medzi horami a morom.
V letovisku sú krásne piesočnaté a okruhliakové pláže. Kúpanie je tu ideálny aj pre malé deti vďaka pozvoľnému vstupu do mora. Ďalej tu nájdete obchody, krčmičky a pizzerie. Je tu napríklad vyhlásená reštaurácia "Dalmácia" a v blízkosti nášho ubytovania sa nachádza veľká reštaurácia s terasami s výhľadom na otvorené more. Nočný život nájdete v Omiši, ktorý je cca 2-3 km vzdialený. Na rozhraní Duče a mesta Omiš je vybudovaný nový obchodný dom "Studenac". Duče možno odporučiť všetkým, ktorí hľadajú predovšetkým krásne kúpanie a odpočinok, ale aj horskú turistiku, či rafting na rieke Cetine. Kontrast vysokého skalného masívu Biokovo a azúrovo modré more s piesočnatými plážemi Vás na prvý pohľad osloví svojou nevšednou krásou.
Vzdialenosť ubytovania od piesočnatej pláže je cca 150 m s možnosťou využitia podchodov vybudovaných pod miestnou komunikáciou. Izby majú vlastné sociálne zariadenia, malú kuchynku a terasu. Pri dome je vlastné parkovisko, čo väčšinou chýba ostatným ubytovacím zariadeniam v okolí.

V domě je celkem 5 dvoulůžkových apartmánů (ubytování pro 4-5 osob v každém app) a 5 studií (každé pro 2-4 osoby)

V každej izbe: TV + satelit, Wi-Fi, všetky izby sú vybavené klimatizáciou. Všetky kuchyne sú kompletne vybavené.
K dispozícií je vlastné parkovisko.

Podobné realitné ponuky - Budova, Omiš