APARTMÁNY BULHARSKO WHITE COAST- EXKLUZÍVNA INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

EXKLUZÍVNA INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ
PREDAJ APARTMÁNOV - BULHARSKO

Posledných 29 voľných apartmánov na pobreží Čierneho mora s vlastnou plážou.
Stačí ak zaplatíte len 30% zo sumy a zvyšok doplatíte do 2 rokov.

Rezidentský SPA complex
je uzavretý exkluzívny komplex lokalizovaný priamo na pláži Čierneho mora s celkovou rozlohou vyše 10 000 m2.

Komplex disponuje dvoma apartmánovými budovami s rozlohou 60 - 160 m2. Apartmány sú špecificky navrhnuté v dvoch podlažiach aby vytvorili panoramatický výhľad. Objekt obsahuje 2 podlažia s vyše 70 parkovacími miestami a individuálnym parkovaním ku každému apartmánu. V komplexe sa taktiež nachádza reštaurácia, lobby bar, vonkajší bazén, SPA a recepcia.

Dizajn rezidentského komplexu kopíruje prírodne vytvorenú scenériu krajiny. Budovy sú navrhnuté tak aby prirodzene splynuli s okolitou prírodou a pozostávajú výlučne z naturálnych materiálov. Dizajnovo prevláda biela farba, šikmé kachľové zastrešenie, mnohotvaré terasy, citrusové stromy ako aj vyhliadkové plošiny s výhľadom na more.

Pre zabezpečenie väčšieho pohodlia majiteľov apartmánov bola zabezpečená celoročná údržba a správa spoločných častí nehnuteľností.

Komplex okrem iného obsahuje:

- Vonkajší bazén s minerálnou vodou
- Reštauráciu a lobby bar
- Panoramatický výťah
- Privátnu pláž len pre majiteľov apartmánov
- Každý apartmán obsahuje svoj vlastný úložný priestor

MATE ZÁUJEM? AKÝ JE ĎALŠÍ POSTUP?

- ozvite sa nám a spoločne naplánujeme termín obhliadky komplexu "WHITE COAST" a apartmánov
- dopravu do Bulharska si klient hradí sám
- transfer z letiska Vám bezplatne zabezpečíme
- v prípade vážneho záujmu máte pobyt v apartmáne na 1-2 noci ZADARMO
- všetky dokumenty a prospekty dostanete v Slovenskom jazyku

PLATOBNÉ PODMIENKY

- rezervačný poplatok – 2000 Eur
- 30% z celkovej ceny nehnuteľnosti kedy získate list vlastníctva
- 70% z celkovej ceny nehnuteľnosti je vyplatených do 24 mesiacov, je na Vás kedy.

CENNÍK APARTMÁNOV nájdete v prílohe, alebo na stránke: https://bit.ly/2q1QLT9

VÝHODY INVESTÍCIE

- na úvod Vám stačí len 30% z celkovej ceny
-veľka databáza už pravidelných klientov
- medziročný nárast cien ubytovania o 35-40%
-popularita medzi klientmi z Ruska a Rumunska
- výborna lokalita (8km od centra, 38 km od Varna)
- privátna pláž
- zlacnené členstvo v golfovom rezorte
- 2 privátne vonkajšie bazény SPA a wellness 460 m2
- veľká pravdepodobnosť zhodnotenia nehnuteľnosti
- návratnosť investície
- exkluzívny štandard
- výmery a ceny apartmánov
- orientácia apartmánov
- pri kúpe viacerých apartmánov možná dohoda na zľave

AKO TO FUNGUJE?
Máte na výber z dvoch možností investície

Rezervácie klientov si budete realizovať sami. V tomto prípade nemáte žiadne ďalšie poplatky a celý zisk je Váš. Výška poplatku za starostlivosť o apartmán je v tomto prípade 70€ / mesiac – zahŕňa upratovanie apartmánu.

O rezervácie a starostlivosť o apartmán sa nebudete starať. Všetko bude zabezpečené a v tomto prípade sa delí zisk z apartmánu v pomere 40/60 – vyššie percento zostáva Vám.


V BLÍZKOSTI

VARNA
Varna je najväčšie mesto na bulharskom pobreží Čierneho mora a ponúka širokú škálu zábavných možností s nákupnými centrami, kultúrnymi a historickými atrakciami, múzeami, prístavom. Medzinárodné letisko Varna sa nachádza približne 45 km od komplexu.

CAPE KALIAKRA
Kaliakra je jediná bulharská prírodná rezervácia, ktorá zahŕňa akvakultúry - morská oblasť 500 m široká a 8 m dlhá. Zahŕňa 687 500 m². Nachádza sa tu okolo 450 druhov rastlín, niektoré nájdete výlučne iba v tejto oblasti. Rozmanitosť vtákov možno vysvetliť migračnou cestou do Via Pontica, ktorá prechádza cez oblasť.

GOLF
K dispozícii sú tri golfové ihriská - "Light House Golf", "Light House Golf" a "Thracian Cliffs". Hlavným dizajnérom posledných dvoch je Gary Player - predseda Svetovej golfovej asociácie. Golfové ihrisko "Thracian Cliffs" sa snaží čoskoro dostať do top 5 svetových golfových kurzov (kurz sa nachádza pozdĺž pobrežia Čierneho mora približne 2 km od nášho komplexu "White Coast")..

TUZLATA
Rezortná oblasť Tuzlata s najväčšími ložiskami bahna vo východnej Európe sa nachádza približne 2 km južne od komplexu. V rezorte sa nachádza stredisko na liečbu bahnom, kde sa aplikujú procedúry na kalenie (čiastočné a celotelové aplikácie bahna, bahenné kúpele); hydrotermálne morské vodné kúpele, otvorená bahno-vytvrdzujúca oblasť (pre mužov a ženy) na procedúry vytvrdzovania bahnom pomocou povrchovej úpravy tela pod otvoreným slnečným žiarením (tzv. egyptská metóda). V blízkej budúcnosti tu bude vybudované bahnové SPA centrum.

BALCHIK
Balchik - jedno z najstarších miest v Bulharsku, sa nachádza 5 km južne od komplexu. Dnes múzeum a zbierky umeleckých galérií, strmé kamenné ulice a jedinečný architektonický štýl starobylého mesta udržiavajú ducha historickej minulosti. Letisko Balchik, ktoré sa nachádza len 7 km od komplexu, je vo výstavbe av procese schvaľovania charterových letov.

KAVARNA
Komplex "White Coast" sa nachádza na severnom pobreží Čierneho mora, na území obce Kavarna. Región Kavarna ponúka vynikajúce možnosti rozvoja cestovného ruchu vo všetkých jeho podobách - od rodinnej dovolenky v pohodlí tradičného vidieckeho domu až po špecializovaný cestovný ruch - pozorovanie a fotografovanie vtákov a rastlín, delfínov a iných rýb v pobrežných vodách, poznávanie bohatých kultúrno-historických poľovníctvo, poľovníctvo, rybolov, bahenná terapia, golf.


Viac na stránke:apartmany-bulharsko.sk/

Podobné realitné ponuky