Apartmány Wellness Resort Slovenský Raj

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Číslo ponuky: 8023 - Na predaj NOVOSTAVBY 2-IZBOVÝCH APARTMÁNOV nachádzajúce sa v novom rekreačnom rezorte na okraji obce Hrabušice s výhľadom na NP Slovenský raj a Vysoké Tatry. Rezort je umiestnený na pokojnom mieste obce s možnosťou priameho prístupu do národného parku. IDEÁLNE PRE CYKLOTURISTIKU - v blízkosti je práve stavebne realizovaná cyklotrasa "Ukrajina" prepájajúca strediská ČINGOV a PODLESOK (2022), v projektovej príprade je už aj pokračovanie v smere na Poprad. Obec Hrabušice je známa ako ideálne miesto pre začiatok peších túr do roklín NP Slovenský raj ako napr. Suchá Belá, Piecky, Kláštorská roklina alebo Prielom Hornádu.

V rámci DRUHEJ ETAPY PROJEKTU JE REALIZOVANÁ VÝSTAVBA 6 SAMOSTATNÝCH APARTMÁNOVÝCH DOMOV. Pribudne aj prevádzkový objekt Reštaurácie s kaviarňou a wellness (bazén, vírivka). Každý apartmánový dom ponúka 4 jednopodlažné dvojizbové apartmány. Dva sú umiestnené na prízemí a dva na poschodí, všetky so samostatným vstupom. Apartmány je možné zaobstarať v dvoch stupňoch vybavenia (ŠTANDARD, PRO). Veľkosť apartmánu je 48 m2 a veľkosť terasy/balkónu je 11 m2. Apartmánové domy budú mať moderný design z prírodných materiálov. Výhodou je terasa a jedno parkovacie miesto pre každý apartmán. Stupne vybavenia:

ŠTANDARD:

murovaná dvojpodlažná stavba, strop medzi podlažiami ŽB stropné panely, zateplené minerálnou vlnou, napojené na elektrickú, vodovodnú a kanalizačnú verejnú sieť. Vonkajšie žalúzie, exteriérové okná v prevedení drevo- hliník, interiérové drevené. Vonkajší kamenný a drevený obklad fasády. Krytina plechová falcovaná, antracitovej farby. Súčasťou každého apartmánu jedno parkovacie miesto.
vykurovanie podlahové elektrické, inteligentná elektroinštalácia základná, diaľkové ovládanie vykurovania
inteligentná elektroinštalácia bude naprogramovaná podľa požiadaviek majiteľa, spustená aplikácia v mobile majiteľa, napojenie na internet, alarm, centrálne vypínanie, simulácia prítomnosti prednastavenýmí svetelnými scénami, centrálne ovládanie pomocou tabletu v obývacej izbe, kamerový exteriérový systém, súmrakový senzor, veterný senzor- ovláda žalúzie pri silnom vetre
drevená podlaha, intérierové dvere, sadrokartónové konštrukcie, interiérový keramický obklad, sanita, kompletné vybavenie kúpelne (držiak na toaletný papier, držiak na kefu, radiátor rebrík)
zámok na vchodových dverách s plávajúcim kódom bluetooth umožňujúci bezobslužné otvorenie

PONUKA PREDSTAVUJE OKREM REKREAČNÉHO VYUŽITIA AJ ZAUJÍMAVÚ INVESTIČNÚ PRÍLEŽITOSŤ. Možnosť dohody na SPRÁVE A PREVÁDZKOVANÍ APARTMÁNOV s cieľom VYŤAŽENIA KAPACITY.

CENA: v stupni vybavenie ŠTANDARD 119 900 EUR bez DPH.

Videoprezentácia:
https://youtu.be/npT_8Hp0GO4

Virtuálna prehliadka:
https://my.matterport.com/show/?m=dZJQGG7nPxC

Podobné realitné ponuky - Rekreačný apartmán, Spišská Nová Ves

EXKLUZÍVNE Investičné rekreačné apartmány, Poráč, okres Sp. Nová Ves
Predaj Cena v RK
EXKLUZÍVNE Investičné rekreačné apartmány, Poráč, okres Sp. Nová Ves

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj novostavby investičných rekreačných apartmánov, obec Poráč, okres Spišská Nová Ves. Apartmány sa nachádzajú uprostred Poráčskej doliny, v blízkosti Slovenského raja. V projekte je realizovaná výstavba 2...

Rekreačný apartmán 0 m2 Poráč
Investičné apartmány, Severný Cyprus
Predaj Cena v RK
Investičné apartmány, Severný Cyprus

Ponúkame na predaj apartmány v lokalite Severný Cyprus vhodné nielen na investíciu ale aj na súkromné využitie. Výhody investovania:- návratnosť investície v krátkej dobe,- pasívny príjem s výnosom až...

Rekreačný apartmán 0 m2 Spišská Nová Ves
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
EXKLUZÍVNE Investičné rekreačné apartmány, Poráč, okres Sp. Nová Ves Cena v RK Rekreačný apartmán 0 m2 Poráč predaj
Investičné apartmány, Severný Cyprus Cena v RK Rekreačný apartmán 0 m2 Spišská Nová Ves predaj