AstonReal: PREDANÉ - 2 posch. RD, garáž, pozemok 2100m2, Püski - HU

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Mosonmagyaróvár
Lokalita.: Püski
Ulica.: Rajka
158 m²
2100 m²
6
áno - 2 autá
úplne prerobený
studňa a vodovod
áno
áno
predaj - Rodinný dom
154.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

17676x zobrazená v zozname / 3514x zobrazená detailne / 94x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal: PREDANÉ - ak hľadáte veľký rodinný dom so všetkým čo musí rodinný dom mať, tak ten nájdete v malej maďarskej obec Püski vzdialenej od hraníc zo Slovenskom /Bratislava-Rajka/ 25 min jazdy autom. Obec je menšia s počtom do 800 obyvateľov. Vybavenosť obce : obecný úrad, potraviny, jasle a škôlka, pošta a krčma.
Püski je vstupnou bránou do obce Lipot 6 min jazdy autom, ktorá má prenádherný termálny aquapark https://lipotfurdo.hu/sk/. Centrálny mestom s kompletnou občianskou vybavenosť je mesto Mosonmagyarovár 15 min a mesto Gyor 40 min jazdy autom nádhernými prírodnými scenériami.
Rodinný dom leží na 2100 m2 pozemku /šírka pozemku 30 m/ . V záhrade je postavená dvojgaráž /elektrická brána na diaľkové ovládanie/ 40 m2 , technická miestnosť, miestnosť na odkladanie terasového nábytku na zimné obdobie, funkčná šamotová pec na pečenie prasaťa, kurník pre sliepky aj s výbehom, skleník s rozmermi 4m x 3m a plavecký bazén rozmery 8m x 3,5m, hĺbka 150 cm, tepelné čerpadlo a solinátor – morská soľ, bazén je zastrešený.
Obytná plocha dvojpodlažného domu je 158 m2, dom je čiastočne podpivničený 30 m2.
Samotný dom prešiel v roku 2007 rekonštrukciou, výmena elektriny na celom poschodí, na prízemí sa menila elektrina len v kuchyni, komora a kúpeľňa. Výmena strechy a strešnej krytiny, zateplenie domu so severnej, východnej a západnej strany. V roku 2012 sa menili okná za plastové so sieťkami proti hmyzu a vonkajšími roletami.
Kúrenie prostredníctvom plynového kotla, zásobník vody všetko značky Vaillant menené pred 1 rokom. V celom dome sú radiátory. Rozvody kúrenia, ako aj vody a kanalizácie sú dostupné v pivnici, ako aj studňa s čerpadlom na vodu a taktiež kotol na túhe palivo.

Dispozícia domu


Prízemie 110 m2 : vstupná chodba so šatníkovou skriňou a botníkom, vstup z chodby je do jedálne, alebo galérie z ktorej sa ide do pracovne, spálne, kuchyne pri ktorej je špajza s výstupom na záhradu, kúpeľňa s WC, bidetom, rohovou vaňou, sprchovým kútom, umývadlom a obývacia izba pri ktorej je terasa /15 m2/ s výhľadom do záhrady. Na prízemí v izbách sú dubové parkety okrem kuchyne, chodby a kúpeľne.
Poschodie 48 m2: vstup na poschodie drevenými schodmi na malú chodbu z ktorej sa ide do detskej izby s balkónom, šatníku, cez šatník sa prechádza do veľkej spálne 22 m2 /teraz pracovňa a spálňa/, samostatné WC, kúpeľňa s WC rohovou vaňou a vstupom do práčovne a žehliarne v ktorej je vaňa. V detskej izbe a spálni je klimatizácia na vykurovanie a aj ochladenie . V izbách na poschodí je plávajúca podlaha.
Väčšina nábytku v dome ostáva, viac informácii k nábytku na obhliadke.
Rodinný dom je určený pre ľudí, ktorí majú vzťah k prírode, k prácam v záhrade a zveľaďovaniu si svojho okolia. Každý centimeter pozemku je krásne upravený, určený na pestovanie ovocia a zeleniny, chov sliepok , no a po celodennej práci je k dispozícií veľký plavecký bazén a útulne zariadený záhradný domček.
Záhradný domček je vybavený kuchynkou, ako aj priestorom pre oddych a stretávanie sa s priateľmi.
Pri záhradnom domčeku je krásne jazierko s leknami. Na pozemku studňa. Pozemok kompletne ohradený. Vstup na pozemok - elektrická brána na diaľkove ovládanie v dome aj garáži je nainštalovaný centrálny alarm.
Majitelia momentálne chovajú na oddelenej časti záhrady sliepky. Taktiež vo veľkom pestujú zeleninu, majú množstvo úrodných ovocný stromov : čerešňa, hruška, jablká, dula, figa, broskyňa, slivka, višňa, rakytník, drienka, banán severu, goji /godži/.. Z celej svojej hojnej úrody žijú celú zimu až do skorej jari.
Ponúkame Vám na predaj čiastočne zariadený domy a vily Rajka. Plocha: úžitková 158m2, pozemku 1795m2, pivnice 30m2. Podlaha: plávajúca, parkety, dlažba. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa, sprchovací kút. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, cykloturistika, altánok. Cena 154 000€. V prípade záujmu o túto nehnuteľnosť kontaktujte: alebo


Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

154.000,- €
Cena nehnuteľnosti 85.000,- € 950.000,- €
2100 m²
Rozloha pozemku 130 m² 3000 m²
158 m²
Zastavaná plocha 97 m² 431 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2100 m²
Zastavaná plocha158 m²
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátnie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-26577 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.