Atraktívny 1-izbový byt na predaj Prešov, Kotrádova ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Kotrádova 2
39 m²
8
2
2
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 1-izbový byt
115.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

14032x zobrazená v zozname / 6703x zobrazená detailne / 207x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj atraktívny jednoizbový byt na druhom poschodí. Nachádza sa v komplexe troch bytových domov s množstvom zelene, v centre krajského mesta Prešov (Kotrádova ulica). Napriek polohe ide o mimoriadne tichú a pokojnú lokalitu s krásnym výhľadom na okolie.
Podlahová plocha bytu je 39 m2 a pivnice cca 3 m2. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, kúpeľňa s toaletou, menšia spálňa a priestranná obývacia izba s kuchynskou časťou. Parkovanie je na pozemku pred bytovým domom. Byt prešiel komplexnou rekonštrukciou a je v top stave. Kompletne zrekonštruovaný je aj samotný bytový dom s dvojicou nových výťahov.
Byt je k dispozícii prakticky okamžite, je zariadený a pripravený na nasťahovanie. Mesačné náklady na bývanie sú okolo 100€.
Do historického centra Prešova sa možno dostať peši za max. 5 minút, v blízkosti sú autobusové zastávky, obchody, reštaurácie, školy a ďalšia občianska vybavenosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Prešove na ulici Kotrádova 2

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Kotrádova 2 v Prešove v cene 115.000,- € je o 20.351 € drahší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Prešove. Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 jednoizbových bytov v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

115.000,- €
Cena nehnuteľnosti 61.000,- € 115.000,- €
42 m²
Celková rozloha 37.3 m² 45 m²
39 m²
Úžitková plocha 36 m² 41 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha42 m²
Úžitková plocha39 m²
Poschodie2
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--25 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.