Atraktívny rodinný dom na predaj, Ľubotice, top lokalita

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Ľubotice
Ulica.: Kapušianska
215 m²
599 m²
2
10
áno - 2 autá
po rekonštrukcii
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
299.000,- € Dohoda možná, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

113044x zobrazená v zozname / 7632x zobrazená detailne / 261x zobrazená detailne tento mesiac

Rozľahlý rodinný dom s dvomi samostatnými bytovými jednotkami a nebytovými priestormi sa nachádza v tesnom susedstve krajského mesta Prešov, v obci Ľubotice. Ide o veľmi atraktívnu lokalitu, ktorá je napriek svojej polohe veľmi tichá a pokojná. Poskytuje komplexnú občiansku vybavenosť a služby, napr. zastávka MHD je len niekoľko desiatok metrov od domu. Vzdialenosť od centra Prešova je cca 3 kilometre, resp. 4 minúty autom.
Dom sa predáva so zariadením a medzičasom prešiel aj rekonštrukciou. Priestorová variabilita stavby ponúka široké možnosti prispôsobenia sa individuálnym požiadavkám budúceho majiteľa. Pozemok je rovinatý a spolu s domom má juhovýchodnú dispozíciu. Okrem domu na pozemku stojí garáž, prístrešok na auto, altánok, záhradný domček a sú tu aj dve parkovacie státia.
Samotná stavba pozostáva z vyvýšeného prízemia, poschodia a nebytových priestorov v suteréne.
Prvá - väčšia bytová jednotka má na prízemí veľkú obývaciu izbu, resp. halu s jedálňou a kuchyňou a zimnú záhradu s terasou. Na medziposchodí sú dve izby (spálne) s dvomi kúpeľňami a toaletami. Na poschodí sú dve izby a kúpeľňa s toaletou.
Druhá menšia bytová jednotka na prízemí pozostáva z obývacej izby, spálne, kuchyne, kúpeľne s toaletou, špajzy a lodžie.
V suteréne sa nachádzajú nebytové priestory, ktoré v minulosti slúžili ako stomatologické ambulancie. Napriek tomuto špecifickému účelu sú jednotlivé miestnosti pomerne univerzálne, zaujímavo členené a zároveň priestorovo veľkorysé. Ide o štyri miestnosti, kuchynku, práčovňu, chodbu s recepciou, toaletu, kotolňu, technickú miestnosť a menšiu zimnú záhradu. Okrem toho sa tu nachádza aj pivničný a odkladací priestor. Táto nebytová časť by mohla slúžiť, napr. ako ambulancie, kancelárie a podobne. Jednoduchými úpravami by mohla vzniknúť ďalšia veľká bytová jednotka, resp. dve menšie. Každá z troch spomenutých častí domu disponuje osobitným vchodom.
Vykurovanie je ústredné plynové s dvomi samostatnými okruhmi aj kotlami. Podlahy sú keramické, drevené aj korkové. Pozemok za domom je vysadený okrasnými drevinami a ponúka dostatočné súkromie na relax.
Okrem kúpy je možný aj dlhodobý prenájom tohto domu, a to za cenu 1.200€ / mesiac.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Ľuboticiach na ulici Kapušianska

Pozícia realitnej ponuky

299.000,- €
Cena nehnuteľnosti 1.030,- € 1.500.000,- €
599 m²
Rozloha pozemku 96 m² 4765 m²
215 m²
Zastavaná plocha 60 m² 432 m²
787 m²
Celková rozloha 80 m² 4765 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku599 m²
Zastavaná plocha215 m²
Celková rozloha787 m²
Počet poschodí2
Počet izieb10
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Lódžiaáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--29 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny