Autentický mlyn z minulého storočia - Dolný Štál

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkam na predaj autentický starý mlyn z roku 1922 len 10 minút od Dunajskej Stredy. Nachádza sa v obci Dolný Štál, ktorá sa nachádza na hlavnom ťahu Bratislava/ Komárno. Objekt sa nachádza na strategicky výhodnom mieste vedľa hlavnej cesty, ktorá je vysoko frekventovanou a denne po nej prejde   áut. Pôvodná tehlová budova má 4 podlažia, z toho jedno podzemné a 3 nadzemné (každá o rozlohe 200 m2). Starý mlyn s krásnou atmosférou, na ktorom prebehla čiastočná rekonštrukcia a predpríprava na prevádzkovanie malého pivovaru, reštaurácie, kongresového centra a na hornom podlaží penzióna so 6-timi izbami vrátane predprípravy na sprchové kúty a na toalety, je výnimočný svojím industriálnym štýlom. Vďaka zachovaniu jeho osobitosti a pripraveným projektom na dokončenie, môžete realizovať svoj podnikateľský zámer so zníženými nákladmi. Projektová dokumentácia je k dispozícii.
K objektu prislúcha veľký pozemok s vyhradeným parkoviskom pre 25 áut, 2 veľké terasy, k dispozícii je platné stavebné povolenie.
V budove je predpríprava na výťah, el. siete, terasy, kuchyne, kúpeľne...
Obec Dolný Štál sa nachádza na juhozápade Slovenska, v srdci Žitného ostrova. Turistika Poloha obce priaznivo vplýva nielen na hospodársky rozvoj obce, ale aj na rozvoj aktívneho cestovného ruchu.

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Dunajská Streda

Investičná ponuka! Priestory na predaj, Dunajská Stred
Predaj 630.000,- €
Investičná ponuka! Priestory na predaj, Dunajská Stred

IntExReal realitná kancelária Vám ponúka na predaj komerčné priestory na rôzne podnikateľské účely v novostavbe polyfunkčnej budovy v mestskej časti mesta Dunajská Streda, časť Garden Town. Dvojposchodová budova bola postavená...

Gastro priestory 139.5 m2 Dunajská Streda / Letištná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Investičná ponuka! Priestory na predaj, Dunajská Stred 630.000,- € Gastro priestory 139.5 m2 Dunajská Streda
Letištná
predaj