:: 2-izb. byt, NOVOSTAVBA AMBER, PARKING, BA IV., Bystrická

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom krásny ÚPLNE NOVÝ 2-izbový byt s BALKÓNOM a PARKOVACÍM STÁTÍM v NOVOSTAVBE AMBER na ulici Bystrická v lokalite Bratislava IV. Devínska Nová Ves. Byt sa nachádza na 3. poschodí v 4 poschodovom ZATEPLENOM bytovom dome a má celkovú plochu 47,21 m2 (byt 42,30 m2, balkón 4,91 m2). K bytu prináleží vyhradené vonkajšie PARKOVACIE STÁTIE.
Dispozícia bytu: obývacia izba prepojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatná toaleta a vstupná chodba. Vstup na balkón je z obývacej izby.
Byt je orientovaný na juho-západ.
Je k dispozícii ihneď a vhodný je max. pre 2 dospelé osoby, nefajčiarov, bez domácich zvierat.

STAV BYTU:
NOVOSTAVBA skolaudovaná v lete 2020. Byt je ÚPNE NOVÝ a KOMPLETNE MODERNE ZARIADENÝ. Plastové okná s vonkajšími elektricky ovládanými roletami a vnútornými žalúziami, kvalitná plávajúca laminátová podlaha v izbách a na chodbe, dlažba v kúpeľni a na toalete, bezpečnostné vchodové dvere. V kuchyni je kuchynská linka, ktorá je kompletne vybavená vstavanými elektrospotrebičmi (umývačka riadu, indukčná varná doska, elektrická a mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou) a riadmi. V kúpeľni je sprchovací kút. V spálni a na chodbe sú veľké vstavané skrine, v skrini na chodbe je umiestnená práčka. Spálňa aj obývacia izba sú zariadené moderným nábytkom, k dispozícii je aj televízor.

PLATBY:
Nájom vrátane zálohových platieb za energie a vyhradeného parkovacieho státia je 550,- eur. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí platba za prvý mesiac nájmu 550,- eur, depozit vo výške jednomesačného nájomného (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške polovice jednomesačného nájmu.

LOKALITA:
Vyhľadávaná tichá lokalita, ktorá svojou bezprostrednou blízkosťou Devínskej Kobyly a prepojením na rakúske cyklotrasy mostom Slobody ponúka pokojné bývanie mimo centra mesta. Zároveň je blízko do mesta, napojenie na D1 a D2 a do nákupného centra Bory Mall so svojimi komplexnými službami. V pešej dostupnosti je aj Železničná stanica DNV, cez ktorú vedie trať spájajúca Viedeň s Bratislavou. Parkovanie na vonkajšom vyhradenom parkovacom státí.

/ PRENÁJOM / 2 – IZBOVÝ BYT / NOVOSTAVBA AMBER / BRATISLAVA IV. DEVÍNSKA NOVÁ VES / BYSTRICKÁ ULICA / BALKÓN / PARKOVACIE STÁTIE / ZARIADENÝ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky