:: 5-izb.byt, LODŽIA, KLÍMA, BA IV. Karlova Ves, Nábělkova

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka exkluzívne na predaj veľký 5-IZBOVÝ BYT, v časti BA IV, Karlova Ves, Nábělkova ulica. Výmera bytu je 92 m2 + lodžia 6,7 m2 + murovaná pivnica s latkovým predkom 2,2 m2. Nachádza sa na 2. poschodí zo 4, v zateplenom panelovom dome len s 8 BYTMI (na poschodí jedni susedia). Výťah v dome nie je. OBHLIADKY možné len v sobotu a v nedeľu.
Dispozícia: vstupná hala, WC, kúpeľňa, 4 spálne, priechodná obývačka, jedáleň, kuchyňa, šatník, lodžia. Kuchyňa, lodžia, obývacia izba a jedna spálňa sú orientované na západ, 3 izby na východ.

Dom bol rekonštruovaný pred 1,5 rokom. V rámci rekonštrukcie bolo robené ZATEPLENIE, strecha, stúpačky a zateplené pivnice, nová brána domu s KAMEROVÝM SYSTÉMOM, plus kamera vo vstupných priestoroch domu. V suteréne je spoločná miestnosť na bicykle a kočíky. K bytu patrí aj PODIEL NA POZEMKU pod domom. Mesačné náklady vrátane elektriny a plynu vo výške 200 eur/2 osoby. Veľmi dobrí susedia.

STAV BYTU:
Byt je čiastočne zrekonštruovaný. Pred dvomi rokmi urobená NOVÁ KUCHYŇA na mieru so vstavanými spotrebičmi (rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, práčka, chladnička, mraznička), kedy boli v kuchyni vymenené aj rozvody elektriky, vody, plynu a kanalizácie. Na chodbe bola urobená nová rozvodná skriňa s ističmi. Bola tiež inštalovaná KLIMATIZÁCIA. Ostatné priestory bytu boli rekonštruované v rôznych rokoch – vymenené plastové okná (nové žalúzie), plávajúca podlaha v obývačke (7 rokov), kúpeľňa, WC, hala, šatník, rolldorová skriňa, koberce v izbách sú položené na PVC krytine a olištované. V prípade záujmu je možné ponechať v byte kompletné zariadenie v zelenej spálni, v „červenej“ izbe okrem klavíru, jedálenský stôl so stoličkami. Vstavané kuchynské spotrebiče sú v cene.

LOKALITA:
Skvelá lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou v priamom okolí. Cez cestu sa nachádza pošta, banka, Billa, poliklinika. 200 metrov materská škola a cca 400 metrov spojená základná škola s gymnáziom. Milovníci prírody a vodáci ocenia blízkosť Karloveského ramena a lodenice.

/ PREDAJ / 5 - IZBOVÝ BYT / KARLOVA VES / LODŽIA / PIVNICA / KLIMATIZÁCIA / PIVNICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky