BA/RAČA - 2izbový byt v malebnej vinohradníckej oblasti v Krasňanoch

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj útulný 2 izbový byt s rozsiahlou lodžiou s výhľadom na Karpaty a vinohrady. Bytový dom bol nanovo prerobený a skolaudovaný v roku 2012(zateplenie, nové elektrické rozvody, stupačky, 2 nákladné výťahy, prerobený vchod a podlahy, elektrický vrátnik, kamerový systém). Byt je situovaný na 8. poschodí a orientovaný na juhozápad, čo zabezpečuje výbornú svetelnosť . Daná lokalita a orientácia bytu poskytujú 100 % súkromie v tichej časti Bratislavy.

V BYTE SA NACHÁDZA:
- kuchyňa spojená s obývačkou
- nepriechodná spálňa so vstavanou skriňou
- samostatná kúpeľňa s vaňou a WC,
- vstavaná skriňa robená na mieru aj s priestorom na chladničku vo vstupnej časti
- veľká lodžia ( 5m2) s prekrásnym výhľadom na Karpaty
- 10 bodové bezpečnostné dvere Sherlock
Výmera: 31,8 m2

Byt sa predáva nezariadený - ostáva v ňom kuchynská linka, elektrický sporák so sklo-keramickou varnou doskou, digestor a taktiež 2 vstavané skrine - 1. v spálni a 2.so zrkladlom vo vstupnej časti . Na oknách aj na balkónových dverách sú namontované sieťky a žalúzie.
K bytu prislúcha pivnica o výmere 2,64m2 situovaná na prízemí bytového domu. Výhodou je, že pivnice sú rozdelené po poschodiach a každé poschodie má samostatné dvere s mrežou.
Mesačné náklady pre 2 osoby sú 66,61€ , + 6,61€ fond opráv+ zálohové platby za elektrinu. V byte bolo zavedené internetové pripojenie od UPC ( do rýchlosti 500 Mbit/s) s možnosťou káblového televízneho pripojenia.
Vďaka nízkym nákladom je výborný aj ako investícia s rýchlou návratnosťou. Dá sa preto ihneď dlhodobo výnosne prenajať.

LOKALITA, PARKOVANIE:
Byt sa nachádza v pokojnej, tichej lokalite v blízkosti vinohradov a Karpát (prechádzky, cyklistika, ...), s výbornou infraštruktúrou (električky, autobusy, železničná stanica Vinohrady) a rýchlou dostupnosťou do potravín (Lidl, Terno, Kraj, ďalej Billa, Tesco, Kaufland), neďaleko sa nachádza OC Rača, lekárne, zástavky MHD, školy, škôlky, zdravotné stredisko a podobne.,
Parkovanie je narozdiel od iných metských častí bezproblémové aj pre viacero áut, keďže aj pred bytovým domom, aj za ním, sa nachádza veľké vonkajšie bezplatné parkovisko.
Cena. 120 900 € + provízia realitnej kancelárie vo výške 2 500 €

Byt je bez tiarch, kúpou voľný, pripravený na nasťahovanie nového majiteľa.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zhrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 66€, poplatky za overovane podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Podobné realitné ponuky