Babony TRE | Stavebný pozemok so stavebným povolením v Horskom Parku

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Lovinského
701 m²
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
849.000,- €
1.211,13 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

113293x zobrazená v zozname / 20743x zobrazená detailne / 212x zobrazená detailne tento mesiac

TopRealEstate Babony si Vám dovoľuje predstaviť výnimočný stavebný pozemok v intraviláne mesta Bratislava - v Horskom Parku.


CHARAKTERISTIKA:



Táto jedinečná parcela sa nachádza na ulici Lovinského priamo v mestskej časti Horský Park, čo znamená, že jedným z hlavných výhod pozemku je práve jeho dostupnosť. Parcela je jedná z posledných v danom okolí a je určená na výstavbu!!! Očakávaný termín schválenia stavebneho konania - 4Q 2024.

Charakteristika územia: Zástavba rodinných domov osadených v zelení vlastných záhrad. Výmera pozemku je 701m2 s predpokladaným podielom bývania / výstavby na 176m2.


LOKALITA:



Územie v ktorom sa nachádza pozemok sa vyznačuje veľkým množstvom zelene a jedným z najznámejších parkov mesta Bratislava - Horsky Park. Ten sa nachádza v geografickom strede mesta, ktoré sa rozrástlo na všetky strany a jeho rozloha sa stabilizovala na 22 hektárov. Park sa nachádza v nadmorskej výške 185 až 260 m n. m. a rozkladá sa v dvoch zbiehajúcich sa údoliach, na horskom chrbáte medzi nimi a na terasovitých plošinách.


Cena:


849 000 Eur ( konečná, zahŕňa cely proces a servis prevodu nehnuteľnosti)

Výmera: 701 m²



Na vyžiadanie klienta zašleme videoobhliadku, prípadne bližšie informácie a fotografie, o ktoré budete mať záujem. Rovnako v prípade Vášho dopytu Vám zašleme presnú kalkuláciu/ ponuku z hypotekárnej banky a zabezpečíme celý proces.

O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/ spracovania kúpy nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľností sa stará kancelária Babony TRE. Prípravu nehnuteľnosti na fotenie, fotografa, grafika či homestaiging zabezpečuje rovnako naša kancelária.

Team Babony TRE

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Bratislave - Staré Mesto na ulici Lovinského

Rozloha pozemku na bývanie 701 m2 je o 171 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 pozemkov na bývanie v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-15...

Pozícia realitnej ponuky

849.000,- €
Cena nehnuteľnosti 649.000,- € 2.400.000,- €
701 m²
Rozloha pozemku 393 m² 1000 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku701 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Inžinierske sieteáno
Káblová televíziaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-157 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny