REZERVE/DÚBRAVKA - menšia skladovo-administratívna budova s parkovaním

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom výrobno-administratívny objekt na Drobného ul. v BA - Dúbravka. Objekt je v dobrom technickom stave, zateplený cca pred 4 rokmi. Svojou dispozíciou a lokalitou je vhodný ako sídlo, výrobné a administratívne zázemie menšej spoločnosti.

DISPOZÍCIA:
Celková zastavaná plocha objektu je 177m2 - s vysokými stropmi. Objekt je rozdelený na administratívnu časť - 2x kancelária (31.2m2) + kuchynka + 2x toaleta + kúpeľňa + zakryté zádverie. Skladovo - výrobné zázemie pozostáva z veľkého skladového priestoru - ktorý má prístup aj s nájazdom pre kamión + ďalší výrobný priestor, ktorý pozostáva z 2 skladových miestnosti + 2 miestnosti na podeste prístupné zo železného schodiska.

VYUŽITIE:
Objekt je svojou polohou vhodný ako sídlo menšej spoločnosti, ktorá potrebuje aj výrobné, alebo skladové zázemie. Takisto je vhodný ako výdajňa eshopu, sklad eshopu, výrobňa reklamy, okien a pod.
Objekt je napojený na všetky inžinierske siete - voda, elektrina, plyn, kanalizácia, prístup k objektu je po asfaltovej ceste.

CENA:
Mesačný prenájom je 1200€/objekt + energie a služby podľa reálnej spotreby.

LOKALITA:
Objekt sa nachádza v uzavretom areály na Drobného ul. Prístup je cez bránu s vrátnikom. V okolí sa nachádzajú výrobné a administratívne prevádzky. V dostupnosti areálu sú bytové domy.
Celková výmera pozemku: 318m2

PARKOVANIE:
Parkovanie je zabezpečené na vlastnom pozemku po bokoch budovy (pre cca 6 aut).

Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Bratislava - Dúbravka