Benalmádena:Na predaj apartmány El Higueron/eng.text inside

Štát.: Španielsko
Mesto.: Málaga
Lokalita.: Fuengirola
Ulica.: Benalmádena
123 m²
4
2
3
áno - 1
áno
áno
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

323676x zobrazená v zozname / 7389x zobrazená detailne / 56x zobrazená detailne tento mesiac

2 spálne, 2 kúpeľne, obytné priestory na 1 podlaží, Interiér: 98m2, Terasy: 25m2, bazén, v blízkosti pláže/pobrežia, pri golfovom ihrisku, neďaleko od obchodov a služieb, Výhľad na more a široké okolie.

82 exkluzívnych apartmánov s inovatívnym a avantgardným dizajnom, ktoré sa nachádzajú niekoľko metrov od rezidenčnej oblasti Reserva del Higuerón v mestečku Benalmádena. Ideálna poloha ponúka jeden z najlepších výhľadov na záliv Fuengirola.
2 a 3 spálňové apartmány sú postavené podľa najvyšších štandardov kvality. Všetky majú priestranné terasy, kuchyne vybavené špičkovými spotrebičmi, domácou automatizáciou, solárnymi panelmi a klimatizáciou.

Spoločné priestory budú mať 2 bazény so slanou vodou (jeden nekonečný bazén), posilňovňu, business centrum, 24-hodinová bezpečnosť a to všetko len pár minút chôdze od všetkých ostatných služieb poskytovaných v La Reserva del Higuerón
Všetky apartmány majú 2 parkovacie miesta a 1 úschovňu.

Vychutnajte si pokojný životný štýl v oblasti s 24 hodinovou bezpečnosťou, zopár minút chôdze od pláže a v prostredí s vynikajúcimi službami, ako je medzinárodne známy hotel DoubleTree by Hilton, 3 reštaurácie (vrátane jednej s hviezdou Michelin), spa, tenis, paddle, supermarket, kaviarne, práčovňa atď.

Apartmány sú strategicky umiestnené medzi Málagiou a Marbellou, pár minút od Benalmádeny a Fuengiroly.

Výborné spojenie len 15 minút od letiska.



Cena: .......................,-Eur

Naše hodnotenie nehnuteľnosti: *****



_____________________________________________

2 bedrooms, 2 bathrooms, living area on 1 level, Built: 98m2, Terrace: 25m2, community swimming pool, close to beach or coast, close to golf
close to shops, Views: sea and panoramic.

82 exclusive apartments with an innovative and avant-garden design situated in a natural elevation a few meters from Reserva del Higuerón in Benalmadena and all it’s services. Its location offers one of the best bay views of Fuengirola.
2 and 3 bedroom apartments built to the highest standards of quality. All of them have large terraces, furnished kitchens and equipped with top appliances, home automation, solar panels and air conditioning.

A few features from the communal areas will be 2 salty water swimming pools (one infinity pool), gym, business center,24 hours security and only a few minutes walk from all the services provided by La Reserva del Higuerón
All the apartments have 2 parking and 1 storage included in the price.

Enjoy a calm and peaceful lifestyle in an area with 24 hours security, only 500 meters from the sea and in an environment with excellent services as a fabulous internationally renowned hotel, 3 restaurants (including one with 1 star Michelin), spa, tennis, paddle, supermarket, cafes, laundry, etc.
Strategically located between Malaga and Marbella, just minutes from Benalmadena and Fuengirola.
Excellent connections only 15 minutes from the airport.

Price: ..................,-Eur



Our rating: *****

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha123 m²
Úžitková plocha123 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno - 1
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-510761 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.