:: BEZ PROVÍZIE 1-izb. väčší byt, LODŽIA, BA II., ul. Rajecká

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK
POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka exkluzívne na prenájom čiastočne zariadený 1-izbový byt s LODŽIOU, v lokalite Bratislava II. Vrakuňa na ulici Rajecká. Celková plocha bytu je 42 m2 (byt má 36m2 a lodžia má 4 m2) a nachádza sa na 5. poschodí v 9 poschodovom dome s DVOMI VÝŤAHMI. Možnosť dozariadenia podľa dohody.

STAV BYTU:
Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. Dispozične pozostáva z predsiene, obývačky, lodžie a samostatnej kuchyne. Zo vstupnej chodby je vchod do samostatnej kúpeľne a samostatného WC. Novo zrekonštruovaná kúpeľňa má sprchovací kút. V kuchyni je úplne nová chladnička s mrazničkou, plynový sporák s elektrickou rúrou a nová pračka. V byte je dlažba, plastové okná, plávajúca podlaha, žalúzie.

PLATBY:
Mesačné nájomné je 360,- EUR plus záloha za energie 120,- EUR (podľa počtu nájomníkov). Pri podpise zmluvy sa platí prvé mesačné nájomné vrátane energií, ďalej vratná kaucia vo výške jednomesačného nájmu s energiami (bude vrátená po skončení nájmu). PROVÍZIU NEPLATÍTE. Vhodný pre jednotlivca alebo pár, bez domácich zvierat. K dispozícii ihneď.

LOKALITA:
Zrekonštruovaný veľmi dobre udržiavaný obytný dom sa nachádza v modernej časti Vrakune, v tesnej blízkosti „promenády“. V okolí je dostatok zelených plôch a parkov. Vedľa sú obchody, reštaurácie, kaviarne, pošta, banky, zdravotné stredisko. Taktiež ďalšie služby, ako aj školy a škôlky, zastávky MHD. Výhodné napojenie na diaľničný obchvat.

/ 1 IZBOVÝ BYT / BEZ PROVÍZIE / PRENÁJOM / LODŽIA / ČIASTOČNE ZARIADENÝ / BA II. VRAKUŇA / RAJECKÁ ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky

1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA
Prenájom 400,- €
1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA

Ponúkame exkluzívne na prenájom zariadený 1 izbový byt na Čiernovodskej ulici v časti Bratislava – Vrakuňa. Byt sa nachádza na 3/4 poschodí. Bytový dom je zateplený. Nenachádza sa tam výťah...

1-izbový byt 36.3 m2 Bratislava - Vrakuňa / Čiernovodská
Prenájom 400,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA 400,- € 1-izbový byt 36.3 m2 Bratislava - Vrakuňa
Čiernovodská
prenájom