BEZBARIÉROVÝ NEBYTOVÝ PRIESTOR 184 m2 v novostavbe Piešťany, Pod Párov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

178809 - Realitná kancelária VAŠE REALITY Vám ponúka na predaj nebytový priestor o celkovej výmere 184 m2 v novostavbe polyfunkčného domu, kolaudovanom v r. 2010. Objekt so štyrmi nadzemnými podlažiami a jedným podzemným podlažím sa nachádza v severnej okrajovej časti mesta Piešťany, lemovaný ulicami Pod Párovcami a Žilinská.

Nebytový priestor má dva samostatné vchody. Zázemie k nebytovému priestoru: vstupná chodba, dve šatne (1x WC s umývadlom a 1x WC s umývadlom + sprcha)

Podlahy vo všetkých miestnostiach sú keramické dlažby, stropy sú kazetové, okná a dvere sú hliníkové. Zavedená je pevná linka, internetové pripojenie. Vykurovanie je samostatne ovládané, vlastný ohrev vody s digitálnym termostatom. V nebytovom priestore je už zabudovanú klimatizácia. K nebytovému priestoru sú v cene aj dve vonkajšie parkovacie miesta, susediace s nebytovým priestorom.

Vykurovanie je cez centrálny systém vykurovania /plynovým kotlom v spoločnej kotolni/, prostredníctvom teplovodného ústredného kúrenia so samostatnými meračmi pre jednotlivé nebytové priestory. Veľmi nízke mesačné náklady.

Polyfunkčný dom je zatriedený do energetickej triedy "B". Nízke mesačné náklady cca 50 Euro /mes. Vhodné aj ako investícia.

Super cena 170 000 € ...... t.j. len 945 Eur/m2 !!!

Ďalšie informácie Vám radi poskytneme na telefónom čísle alebo na e-mail adrese

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Ďaľších viac ako 500 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk

Podobné realitné ponuky