Dom z filmu Sám doma je na predaj
Dom z filmu Sám doma je na predaj

Dom z filmu Sám doma je na predaj

Slávny dom z filmu Sám doma, kde hral Macaulay Culkin je momentálne v ponuke realitných kancelárií. Jeho súčasní majitelia John a Cynthia Abendshienovci si uvedomujú, že nie je vhodný čas na predaj takejto drahej nehnuteľnosti, ale chcú to skúsiť.
Dvojposchodové sídlo v koloniálnom štýle bolo postavené v roku 1920 neďaleko Michiganského jazera, 30 kilometrov od Chicaga.
Takto vyzerá dom zo známeho filmu.

Dom kúpili v roku 1988 za 875-tisíc dolárov a predávajú ho za 2,4 milióna dolárov. Dúfajú, že dobrému obchodu pomôže jeho filmová povesť. Dom z červených tehál sa nachádza v dedinke Winnetka v Illinois. Má rozlohu 400 metrov štvorcových a disponuje štrnástimi miestnosťami. V dome sa stále nachádza biele schodisko so zábradlím, po ktorom sa malý Culkin kĺzal vo filme Johna Hughesa z roku 1990. Ten sa stal vianočným hitom aj na Slovensku.

Celé západné krídlo domu zaberá štvorizbový apartmán s obývačkou a krbom. V dome sú ďalšie štyri spálne s kúpeľňami, jedna z nich je v podkroví. Na prvom poschodí je pracovňa s verandou. V cene nehnuteľnosti je aj záhrada. Dvojposchodové sídlo v koloniálnom štýle bolo postavené v roku 1920 neďaleko Michiganského jazera, 30 kilometrov od Chicaga. Obec Winnetka je najbohatšia dedina v Illinois a je jedným z piatich najlepších miest pre život v Amerike. Žije tam asi 12-tisíc obyvateľov.


Pamätné schodisko, po ktorom sa Kevin spúšťal.

Zdroj: Redakcia ZoznamRealit.Sk

Publikované: 11.5.2011