Reality - nová relácia o hľadaní bývania
Reality - nová relácia o hľadaní bývania

Reality - nová relácia o hľadaní bývania

Realitný portál ZoznamRealit.Sk sa stal partnerom relácie o hľadaní bývania Reality. Tú začala v lete vysielať nitrianska regionálna Televízia CENTRAL. Hneď v prvej časti si mladá rodina s dvoma deťmi vyberala novostavbu rodinného domu v okolí Nitry.

„Relácia o hľadaní bývania a zariaďovaní má u ľudí úspech. Ide síce o komplikovanejšiu výrobu ako pri iných reláciách, ale výsledok stojí za to,“ uviedla Klaudia Gregušová, ktorá je producentkou relácie a zároveň majiteľkou realitnej kancelárie Nitra Properties. Preto má k nehnuteľnostiam blízko. „Relácia Reality je výborným marketingovým nástrojom pre realitné kancelárie v okolí Nitry, ktoré nám odporúčajú klientov alebo vhodné nehnuteľnosti. Makléri sa môžu touto formou prezentovať a ak si záujemca v relácii ich nehnuteľnosť nevyberie, môže osloviť niekoho pri televíznej obrazovke,“ vysvetľuje pridanú hodnotu programu maklérka, ktorá na relácii spolupracuje s viacerými realitnými kanceláriami.

Logo relácie Reality

Relácia Reality okrem prezentovaných nehnuteľností ponúka aj názor právnika na vybranú tému a krátke reportáže o dianí v realitnej oblasti. Diváci oceňujú aj dizajnérsku vsuvku – vizualizáciu bývania podľa architekta, ktorý vidí priestor v inej optike ako bežní ľudia a dokáže vymyslieť nielen pekné, ale aj funkčné prostredie na bývanie. Ak by ste si chceli nájsť nové bývanie prostredníctvom relácie Reality, napíšte na produkcia@cetv.sk.

Zdroj: Redakcia ZoznamRealit.Sk, Televízia CENTRAL

Publikované: 2.8.2016