Práca s backOFFICE® opäť efektívnejšia
Práca s backOFFICE® opäť efektívnejšia

Práca s backOFFICE® opäť efektívnejšia

Rýchla doba prináša so sebou rýchle riešenia, ktoré sa uplatňujú aj na realitnom trhu. Realitný software backOFFICE ® preto opäť prináša nové možnosti ako uľahčiť a zefektívniť prácu v realitných kanceláriách. Vďaka urýchleniu procesov za počítačom sa tak majitelia a makléri môžu venovať klientom a predaju v teréne. Čo nové sa dozvedeli na jesennom stretnutí Klubu ZoznamRealit.Sk?

Hlavnou novinkou v backOFFICE® je možnosť vkladať súbory priamo k ponukám. "Makléri si tak môžu okrem obrázkov a videí k ponukám ukladať napríklad zmluvy, pôdorysy, výpisy z katastra, katastrálne mapy a iné dokumenty napr. v PDF,“ vysvetlil prevádzkovateľ softvéru backOFFICE® Marek Šubrt. Táto novinka je prístupná aj cez mobilné telefóny, aby mali makléri aj v teréne všetko, čo k svojej práci potrebujú. Realitná kancelária môže zároveň niektoré dokumenty ako zmluvy o prenájme či spolupráci urobiť "verejné" pre maklérov alebo klientov a tak uľahčiť prácu obom stranám.

Preto mnohí siahli po profesionálnej certifikovanej SEO optimalizácií, ktorá ich vo vyhľadávačoch posúva na vyššie miesta.

Softvér backOFFICE® je na trhu už piaty rok a preto svojim verným zákazníkom ponúka bohatý vernostný program. Jeho súčasťou sú hodiny programovania zadarmo, možnosť splátkového kalendára i kredity na populárne TOP ponuky . Marek Šubrt však za najväčší benefit považuje bezplatný redizajn webovej stránky , ktorá je výkladnou skriňou každej realitnej kancelárie. "Na našom novom dizajne webových stránok sa podieľal jeden z najvychytenejších slovenských grafikov. Ja osobne najviac oceňujem nadčasovosť webu a jeho prehľadnosť pre klientov," dodal Šubrt. Pripomenul, že spracovanie obsahu webových stránok cez CMS je možné doobjednať si aj pri už jestvujúcich webových stránkach.

Realitní odborníci na prednáške

Zo záverečnej diskusie na konci stretnutia vyplynulo, že majitelia realitných kancelárií majú veľký záujem, aby ich webové stránky figurovali vo výsledkoch vyhľadávania čo najvyššie. Preto mnohí siahli po profesionálnej certifikovanej SEO optimalizácií, ktorá ich vo vyhľadávačoch posúva na vyššie miesta. "Nestačí si však iba zoptimalizovať web, ale treba aj prispôsobiť texty na stránke, titulky v ponukách či texty k obrázkom. Realitné kancelárie nikdy nebudú môcť vo vyhľadávaní na internete konkurovať silným realitným portálom, ale pri predaji špecifických nehnuteľností majú šancu vyšvihnúť sa na vyššie miesta a tak zvyšujú aj šancu predať," radí Šubrt.

Zdroj: Redakcia ZoznamRealit.Sk

Publikované: 5.11.2012