Vylepšený softvér backOFFICE® obsahuje aj nápady maklérov
Vylepšený softvér backOFFICE® obsahuje aj nápady maklérov

Vylepšený softvér backOFFICE® obsahuje aj nápady maklérov

Softvér backOFFICE® momentálne prechádza najväčšími zmenami od svojho vzniku. Prevádzkovatelia systému totiž pristúpili po štyroch rokoch nielen k zmenel redizajnu prostredia, ale zároveň vylepšili solftvér aj po technickej stránke. Novinky predstavili na májovom stretnutí realitných kancelárií.

"Nový backOFFICE® nám dal poriadne zabrať, pracovali sme na ňom až šesť mesiacov. Moderný dizajn navrhlo profesionálne grafické štúdio," informoval prevádzkovateľ softvéru Marek Šubrt. Dodal, že backOFFICE® nezmenil iba vzhľad, ale aj funkcionalitu. "K mnohým zmenám prispeli práve majitelia realitných kancelárií a makléri, ktorí softvér poznajú a každý deň s ním pracujú. Sami najlepšie vedia, čo od systému čakajú," dodal Šubrt. Novinky v softvéri sú zhrnuté aj v novej užívateľskej príručke. "Už teraz sme zvedaví na ohlasy od realitných kancelárií. Dúfam, že s modernejším softvérom backOFFICE® sa im bude pracovať ešte lepšie ako doteraz," uzatvára Šubrt.
Softvér backOFFICE® je komplexný systém pre realitné kancelárie, ktorý spravuje a exportuje realitné ponuky. Zároveň slúži ako komunikačný nástroj medzi maklérmi. Dokáže tlačiť letáky, automaticky posielať maily a triediť klientov. Nechýba mu evidencia obhliadok s prepojením na Google kalendár (SMS notifikácia), nástenka, funkcia co-broke (obchodovanie realitných kancelárií) či call centrum. V prípade ďalších informácií píšte na info@backOFFICE.Sk.

Príručka k softvéru backOFFICE

Zdroj: Redakcia ZoznamRealit.Sk

Publikované: 28.5.2012