Budova na podnikanie aj bývanie Žabokreky nad Nitrou okres Partizánske

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Center Reality.sk Vám ponúka na predaj budovu - dom, ktorá môže slúžiť na podnikateľské účely, ale i na bývanie. Objekt je v osobnom vlastníctve a je postavená v centre dediny Žabokreky Nad Nitrou. Popri budove vedie hlavná cesta na smer Topoľčany, Trenčín a Prievidzu. Budova pozostáva z dvoch podlaží z ktorého každé podlažie má svoj vlastný vchod. Celý pozemok je ohraničený a silným okrasným múrom na ktorý bol použitý kameň a betón. V prednej časti je kombinovaný s kovaným plotom. Plocha pozemku je 318 m2, zastavaná 105 m2, Úžitková plocha je 213 m2. Do prízemnej časti budovy vedie vysoká kovaná brána. Prízemná časť má dvor, ktorý je z väčšej časti vydláždený.

V zadnej časti dvora je po celej dĺžke domu priestor, ktorý má kvalitnú priesvitnú plastovú strechu, plechovú vstupnú bránu, osvetlenie, podlaha betón. Priestor môže slúžiť ako garáž. Strecha na budove je nová, sedlová použitý šindel. Vstupné dvere na obe poschodia sú kovové v kombinácii zo sklom. Majú uzatváracie bezpečnostné mreže. Okná na celej budove sú plastové. Na poschodí zo zadnej časti bol použitý sklobetón. Kúrenie je plynové / gamaty /. Elektrika je 220 a 380 V. Vodovod verejný a odpad sa odvádza do žumpy / septik /. Podlahy na oboch podlažiach sú betónové.

Na prízemí sa nachádza jedna menšia miestnosť, toaleta a jedná veľká hala,ktorá slúžila na kovovýrobu. Na druhé poschodie vedú betónové schody. Poschodie má vstupnú chodbu, menšiu miestnosť a jednú veľkú miestnosť - halu. V blízkom okolí budovy sa nachádza autobusové a vlakové spojenie, potraviny, reštaurácia, lekári, lekáreň, škola, škôlka.

Veľkou výhodou tejto budovy je jej viac účelové využitie. Poschodie sa dá prepojiť i z vnútra. Obe veľké haly - miestnosti sa dajú rozdeliť i na menšie časti. Po malých úpravách a podľa vlastného uváženia môže mať budova rôzne využitie a to výrobné, kancelárske, reštauračné, obchod a služby, ale i na bývanie. Treba vidieť a posúďte sami. Preto ma neváhajte kontaktovať.

Cena za objekt je stanovená na 36.900 Eur

Možnosť kúpy tohto viac účelového objektu je aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a to priamo u nás. V prípade záujmu Vám bližšie informácie radi podáme na tel. čísle alebo mail:

Podobné realitné ponuky