BUDOVA NA PRENÁJOM, UL.BENCÚROVA, KE-STARÉ MESTO

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

JOZUE REALITY, s.r.o. Vám ponúka na prenájom kancelárske priestory v administratívnej budove na ulici Bencúrova v blízkosti Železnice. Miestností je spolu 6. Na prízemí sa nachádzajú dve kancelárske priestory, zariadená kuchynka, kúpeľňa spolu s WC. Na poschodí sa nachádzajú dve kancelárske miestnosti, obývacia izba, jedna izba, WC. Ideálne pre klienta je to prenajať všetko spolu. K dispozícii je viacero parkovacích miest pred budovou. Kancelárske priestory sa prenajímajú čiastočne zariadené.

- cena je 1.100,-eur za priestory plus médií, a wifi snímač.
- v dispozícii ihneď

V blízkosti veľmi dobrá občianska vybavenosť, ste v blízkosti centra Košíc., SAD, vlakové spojenie, v blízkosti veľký a pekný park.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s predajom, prenájmom, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 13 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach

Podobné realitné ponuky

NOVÉ priestory na PRENÁJOM, Dominikánske námestie, Košice
Prenájom 12,- €/m2
NOVÉ priestory na PRENÁJOM, Dominikánske námestie, Košice

Zdenka Kažimirová z REALIFY Vám ponúka na prenájom krásne nové priestory v nedávno skolaudovanej modernej budove na Dominikánskom námestí, blízko centra mesta Košíc. Jedná sa o priestory rôznych veľkostí s...

Budova 2895 m2 Košice - mestská časť Staré Mesto / Dominikánske námestie
Prenájom 12,- €/m2
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NOVÉ priestory na PRENÁJOM, Dominikánske námestie, Košice 12,- €/m2 Budova 2895 m2 Košice - mestská časť Staré Mesto
Dominikánske námestie
prenájom