Budova na rôzne podnik. účely, predaj pri Šali

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

IntExReal realitná kancelária vám ponúka na predaj murovanú budovu, komerčnú nehnuteľnosť, bývalý obchodný priestor (predajňa potravín) v centre obci Trnovec nad Váhom na rôzne podnikateľské účely. Obec sa nachádza iba 7 km od okresného mesta Šaľa.
Nehnuteľnosť pozostáva z:
- Hlavnej predajne, / prerozdelené na jednotlivé sekcie/,
- kancelárie
- skladov,
- šatne a
- sociálnych priestorov,
- kuchynky.
Vstupuje sa od hlavnej cesty, budova je vybavená výkladovými oknami a dverami, klimatizáciou a alarmom. Východ je možný v zadnej časti budovy. Okná a vchodové dvere sú plastové, menšie okná sú drevené zdvojené, kovové mreže, podlahy sú terazzové a keramické dlažby, v skladoch betónový poter. Kúrenie je ústredné, plynové. Rozvod studenej a teplej vody z kotla ÚK. Inžinierske siete: elektrika, voda, plyn, kanalizácia je do žumpy. Komerčná budova ako aj pozemok má rozlohu: 223 m². Parkovacie možnosti sú pred nehnuteľnosťou.

Obec Trnovec nad Váhom sa nachádza na juhozápadnom Slovensku, vo východnej časti Podunajskej nížiny, na ľavobrežnom vale rieky Váh. Je začlenená do okresu Šaľa, Nitrianskeho kraja. Miestne časti: Trnovec nad Váhom, Horný Jatov, Kľučiareň a Nový Dvor. Občianska vybavenosť obce je rozšírená.

V rámci služieb Realitnej kancelárie IntExReal máte zabezpečený aj:
- Kompletný Právny a Katastrálny servis zabezpečený Advokátskou kanceláriou Mihalda, Valach, Kišac s.r.o.– poradenstvo, autorizáciu, vybavenie zmlúv, až po finálne ukončenie,
- Finančné poradenstvo, vybavenie hypotekárnych, spotrebných úverov, poistenie nehnuteľností. finančných zdrojov poradňa, servis.
Potrebujete pomoc aj - projektovaním domu, 3D vizualizáciu alebo realizáciu interiéru? Zariadime.

Kontakty:
Mgr. Edita Vörösová – IntExReal
Edita Vörösová, Mgr.
home stager, realitný poradca
mobil: 0911 557 822
, ,
e - mail:
web: reality.intexreal.sk
web: www.intexreal.sk
Facebook: http://www.facebook.com/IntExreal

Podobné realitné ponuky

Polyfunkčný objekt na predaj - Šaľa-Veča
Predaj 180.000,- €
Polyfunkčný objekt na predaj - Šaľa-Veča

Ponúkame na predaj polyfunkčný objekt v Šali nachádzajúci sa v mestkej časti Veča. Dispozične sa jedná o podpivničenú polyfunkčnú dvojpodlažnú budovu postavenú z porobetónu so sedlovou strechou, ktorá pozostáva:- prízemné...

Obchodné priestory 160 m2 Šaľa
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Polyfunkčný objekt na predaj - Šaľa-Veča 180.000,- € Obchodné priestory 160 m2 Šaľa predaj