Budova na začiatku Petržalky - Vaše nové sídlo firmy

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Samostatne stojaca budova je situovaná na začiatku Kopčianskej ulice, tvorí súčasť novej , modernej zástavby v okolí železničnej stanice. Pozemok má rozlohu cca 600 m2. Budova bola postavená v roku 2006, v roku 2012 prešla kompletnou rekonštrukciou. Dispozične je členená na tri podlažia spolu o úžitkovej ploche 528,4 m2 ( prvé podlažie .... 160,6 m2, druhé podlažie ....122 m2, tretie podlažie......245,8 m2). Budova je zateplená, okná sú plastové.
Prízemie tvorí obchodný priestor s výkladom do ulice, vlastným vstupom z Kopčianskej ulice a zázemím.
Kancelárie na druhom a treťom podlaží majú samostatný vstup, sú dispozične variabilné, priečky medzi nimi sú sadrokartónové, na každom podlaží je kuchynka pre zamestnancov, delené WC muži/ženy.
Budova je pripojená na všetky IS, vrátane optického dátového pripojenia. Parkovanie pre 8 áut na vlastnom pozemku za budovou, s možnosťou dokúpenia 15 parkovacích státí.
Objekt je vhodný na prevádzku obchodu s administratívnym zázemím, na prevádzku zdravotníckeho zariadenia alebo iba na administratívne účely. Výhodou jej situovania je blízkosť napojenia na diaľničný obchvat a kompletnú infraštruktúru.

Ponúkame aj možnosť zabezpečenia financovania!

Podobné realitné ponuky - Budova, Bratislava - Petržalka