Budova polyfunkčná Martin blízke centrum byt, kancelárie

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Reality AK ponúka na predaj polyfunkčnú budovu v meste Martin s výhodnou polohou v blízkosti centra.
Budova je plne funkčná na účely bývania aj podnikania, má 2 nadzemné podlažia, podkrovie a suterén, z vonku s izolovanými základmi, zateplenou fasádou polystyrénom, strecha je Bramac.
Každé podlažie je samostatné s meračmi napojené na plyn a elektriku, s ISD linkou, Wi-Fi a Magiom.

Dispozičné riešenie popis - vid aj pôdorys medzi foto.
1. Na 1 nadzemnom podlaží v pravo sú kancelárske priestory na rozlohe 54 m2 s tromi miestnosťami, kuchynkou, chodbičkou, samostatným kúrením a elektrikou. Kancelárske priestory je možné využívať aj na bývanie. Okná sú smerované na východ, sever a západ.
2. Na 1 nadzemnom podlaží vľavo sú kancelárske priestory na rozlohe 54 m2 s tromi miestnosťami, dvomi toaletami, chodbičkou, samostatným kúrením a elektrikou. Kancelárske priestory je možné využívať aj na bývanie. Okná sú smerované na východ, juh a západ.
3. Na 2 nadzemnom podlaží je veľký 3-izbový byt o ploche 108 m2 s veľkou kuchyňou spojenou s jedálňou, obývačkou, spálňou, hosťovskou izbou, šatníkom, špajzou, kúpeľňou a 2 WC, vstupnou chodbou so samostatným kúrením a elektrikou. Okná bytu sú situované na všetky svetové strany.
4. V podkroví je kancelársky priestor s rozlohou 75 m2 so 4 miestnosťami, kuchynkou, kúpeľňou a WC. Okná podkrovia sú situované na všetky svetové strany.
5. V suteréne na ľavej strane sú pivnice na rozlohe s dvomi miestnosťami a chodbičkou.
6. V suteréne na pravej strane je veľká sauna so sprchou schválená hygienikom, oddychovým priestorom, kuchynkou a WC so samostatným kúrením a elektrikou. Okná sú smerované na východ a sever. Vedľa sauny je šatňa so šatníkovými skriňami. Okná sú smerované na juh.
7. V suteréne na pravej strane sú 2 samostatné miestnosti s rozlohou spolu 12 m2, ktoré je možné využívať ako archív. Vstup do priestoru je z dlhej chodby so skriňami pre čistiace potreby. Okná sú smerované na západ.
8. Okolie budovy je zrekonštruované s terasou a 6 parkovacími miestami.

Náklady na prevádzku celej budovy elektrika, plyn, voda sú 250,- € mesačne.

V blízkosti bytu sa nachádza občianska vybavenosť, lekár, obchody, autobus, škola a škôlka.

Podobné realitné ponuky