Budovy na predaj – investičná príležitosť

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Šahy
Ulica.: Hanďáš
600 m²
predaj - Budova
34.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

61678x zobrazená v zozname / 5254x zobrazená detailne / 179x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3 objekty na bývanie v meste Šahy, časť Hanďáš. V každom objekte sú 2 byty so samostatným vchodom. Technický stav objektov vyžaduje rekonštrukciu, ktorá bola započatá výmenou okien a opravou striech. Súčasťou rekonštrukcie bude aj napojenie objektov na dostupné IS (elektrina, voda), ktoré sú k dispozícii pri pozemku. Kúrenie je možné len tuhým palivom. Jednotlivé objekty a byty v nich je možné kúpiť aj samostatne, cena za jeden objekt s dvomi bytmi je 34.000 Eur, cena jedného bytu je 17.000 Eur. V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis ako aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Kúpa predmetných objektov je dobrou investičnou príležitosťou. Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu o túto nehnuteľnosť vám vieme zabezpečiť aj výhodný úver https://moja.brokeria.sk/hypo_porovnanie/. Sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA – ZRKS

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja budovy v Šahoch na ulici Hanďáš

Inzerovaný budovu na ulici Hanďáš v Šahoch v cene 34.000,- € je o 348.428 € lacnejší ako je priemerná cena budovy v Šahoch. Rozloha je o 26 metrov menšia ako je priemerná rozloha budovy v Šahoch.

Pozícia realitnej ponuky

34.000,- €
Cena nehnuteľnosti 34.000,- € 850.000,- €
600 m²
Zastavaná plocha 113 m² 600 m²
600 m²
Úžitková plocha 105 m² 900 m²

Kontaktujte

JUDr. Iveta Šranková

IS Reality

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

IS Reality

Námestie hrdinov 6, Levice 934 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Zastavaná plocha600 m²
Úžitková plocha600 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Postavené ztehla
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-IVSR-26 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.