Bungalov v CHorvatsku na ostrove Pag-Mandre

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Bungalov v krásnej lokalite obce Mandre, na ostrove Pag.
Výmera pozemku : 550m2
Obytná plocha : 110m2
Predávaná nehnuteľnosť bola postavená v lete 2022.
Bungalov v krásnom prostredí na ostrove Pag.
Dokonalá zmes provensálskeho kúzla a moderného bývania, 4 spálne, 2 kúpeľne a viac ako 110m2 ktoré majú plné využitie. Unikátne rozloženie 550m2 pozemku, na ktorom sa nachádza 12 metrový bazén a prekrytá terasa s panoramatickým dych berúcim výhľadom na more.
Jednou z veľkých výhod tohto prakticky rozloženého bungalovu, sú nádherné nadrozmerné okná ktoré umožňujú hojnosť prirodzeného svetla prúdiť do miestnosti. Kuchyňa archetyp je s nádychom provensálska je štýlovo efektívna a plne využitá na všetky potreby, jedálenský ostrovček v masívnom dreve umožňuje viac funkčnosti a slúži aj ako pracovná doska.
Rovnako aj kúpeľňa s rámovým sprchovacím kútom zdôrazňuje formu aj funkciu. Spálňa sa taktiež môže pochváliť nadherným výhľadom, no okná sú vybavené blankytnými tienidlami ktoré umožňujú ochranu pred ostrým slnkom. Pred vstupom do hlavnej spálne sa nachádza prvá spálňa ktorá môže slúžiť ako detská izba či hosťovská izba, je doplnená veľkým odkladacím priestorom.
Jednou z veľkých výhod tejto nehnuteľnosti je práve využitie veľkého dvoru, ktorý vám dovoľuje si plne vychutnať letné dni. Vzdialenosť od mora je necelých 140m preto výhľad nie je jediná devíza. Komplet zariadene ,momentálne k užívaniu.
Možnosť úhrady aj 2-3splátky,do sez.2023,po dohovore...www.dom-snov-chorvatsko.eu .

Podobné realitné ponuky - Vila, Pag

LUXUSNÍ VILA S BAZÉNEM, TOP-LOKALITA, PAG - NOVALJA
Predaj 799.000,- €
LUXUSNÍ VILA S BAZÉNEM, TOP-LOKALITA, PAG - NOVALJA

Nabízíme k prodeji luxusní rodinnou vilu v centru Novalje na ostrově Pag. Vzdálena je jen 250 m od hlavního náměstí, přístavu a městské pláže. Oplocena je kamennou zdí a vysokým...

Vila 347 m2 novalja
Dům v 1.řadě na ostrově Pagu, obec Košljun
Predaj Cena v RK
Dům v 1.řadě na ostrově Pagu, obec Košljun

Dům v 1.řadě na ostrově Pagu, obec Košljun, postaven na pozemku o rozloze 520 m2, samotný dům má 3 patra a celkem asi 350 m2 užitkové plochy. V každém...

Vila 520 m2 Košljun
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
LUXUSNÍ VILA S BAZÉNEM, TOP-LOKALITA, PAG - NOVALJA 799.000,- € Vila 347 m2 novalja predaj
Dům v 1.řadě na ostrově Pagu, obec Košljun Cena v RK Vila 520 m2 Košljun predaj