6 bytov len za 420.000,- v centre mesta Hainburg

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj neustále udržovaný nájomný bytový dom so 6 bytmi v centre mesta Hainburg an der Donau.
DOM
Má 3 poschodia bez pivnice v historickom centre mesta Hainburg nad Dunajom (novostavba kolaudovaná v roku 1993, bez pamiatkového obmedzenia) v bezprostrednej blízkosti Národného parku dunajských lužných lesov ca. 10 km od Bratislavy).
Celková plocha stavebného pozemku je 264 m2, zastavaná plocha je 163 m2, zbytok tvorí útulný dvor s okrasnými kríkmi a pergolou a posedením. Pred tým tu boli parkovacie miesta.
Tehlové murivo a železobetónové stropy, centrálne kúrenie novým plynovým kotlom, plávajúca parketová podlaha a dlaždice, drevené okná zo sieťkami a interiérovými žalúziami, historické vchodové dvere, ostatné dvere sú preglejkové.
Celkom šesť nájomných bytov kategórie A s celkovou úžitkovou/obytnou plochou 296 m2
štyri dvojizbové byty o rozlohe 33,5m2, 37m2, 35m2, 37m2 a dva štvorizbové byty s balkónom o rozhohe 75m2 a 78,5m2,
Všetky byty sú zariadené kuchyňou, WC a modernou kúpeľňou s vaňou. Ku každému bytu patrí skladový priestor.
LOKALITA
Veľmi atraktívna a kľudná poloha v blízkosti hlavného námestia s komplexným občianskym vybavením (banky, pošta, obchody, školy, škôlky, radnica, reštaurácie, vinné pivnice, atď.), s vynikajúcou dopravnou prístupnosťou (3 min. k autobusovej zástavke MHD do Bratislavy, 3 min. k vlakovej stanici prímestskej rýchlodráhy do Viedne) a bezproblémovým parkovaním.

K nehnuteľnosti bol vypracovaný znalecký posudok. Uvedená cena je vrátane všetkých poplatkov s prevodom nehnuteľnosti a vypracovaním návrhov zmlúv.

KONTAKT
Jana Vizárová, ,

Podobné realitné ponuky