Byty na Terase na predaj

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj byty situované v lokalite Grot IV, Košice blízko lesa v zóne rodinných domov. Bytový dom má výbornú občiansku vybavenosť a dostupnosť do centra mesta je do 5 minút. Obchodné centrum Optima sa nachádza iba 2 minúty cesty od lokality Grot, Košice. Je dôležité, že stavba bude prepojená s cestou Popradská, čo ešte viac zrýchli dostupnosť.

Bytový dom sa skladá z 37 bytov a každý byt disponuje vlastným balkónom, prípadne terasou. Parkovanie je v podzemných priestoroch pre 36 áut, kde sa zároveň nachádzajú aj pivničné priestory.

Vonkajších parkovacích miest rovno pred bytovým domom je 14 - jedno za 6 000 €,
Vnútorných garážových boxov s pivnicou je 14 jedno za 20.000,-€
Vnútorných parkovacích miest je 22, jedno za 12.000,-€
Počet pivníc je 20 a cena sa pohybuje v rozmedzí od 3.000,-€ - 3.500,-€

Byty sa predávajú v štádiu holobyt. Rozloha bytov je od 46,04 m² do 214,76 m².

Vybavenie bytu
Steny a stropy štuková omietka ukončená náterom, hygienické zariadenia majú povrchovú úpravu omietka – predpríprava na montáž obkladov, podlahy ukončené poterom bez nášľapnej vrstvy.

Vnútorné vybavenie
Elektroinštalácia ukončená zásuvkami , vypínačmi , bytový rozvádzač , elektroinštalácia bez montáže svietidiel. V kuchyni je navrhnutá indukčná doska. Vykurovanie podlahové s centrálnym zdrojom. Vodovod a kanalizácia ukončená vývodmi na zariaďovacie predmety a vodovod ukončený ventilmi. Odvetranie obsahuje prívod VZT na odvod vzduchu z digestora a priestoru kúpeľne.

Byt je uzatvorený protipožiarnými a bezpečnostnými dverami. Okná exteriéru sú plastové , izolačné trojsklo.

Bytový dom je vybavený dvojicou výťahov, chodby ako spoločné priestory komplexne ukončené , podlahou , stenami a stropom, schodisko so zábradlím obložené keramickou, garáž je prístupná z exteriérovej rampy, podlaha garáže je betónová s náterom , strop je zateplený, Súčasťou areálu je vonkajšie parkovisko, ihrisko, sadové úpravy a miesto na uskladnenie komunálneho odpadu.

Z 1.NP je prístupná terasa priamo na teréne a zelená plocha. Záhradná časť je oddelená od chodníka oplotením. Na terase 5.NP je na podlahe uložená drevená dlažba , zábradlie oceľové so sklenenou výplňou. Vykurovanie je podlahové s centrálnym zdrojom.


Predpokladaný termín kolaudácie je september 2017.


Viac informácií u makléra:
Ing. Veronika Šuňavská
tel.

MARBOR REAL s.r.o.
Kováčska 28
04001 Košice

Podobné realitné ponuky - Výstavba bytov, Košice - Západ