2-izbový byt, novostavba, prenájom, Štefana Králika, Devínska Nová Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom slnečný 2-izbový byt v novostavbe na ulici Štefana Králika v Bratislave - mestská časť Devínska Nová Ves. Byt sa nachádza na 5. poschodí v 8 poschodovom bytovom dome s výťahom. Rozloha bytu predstavuje 51 m2 + balkón.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do spálne, kúpeľne, samostatnej toalety a do priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou.
Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Kuchynská linka je vybavená elektrickým sporákom s rúrou, digestorom, mikrovlnnou rúrou a chladničkou. V obývacej izbe, z ktorej je vstup na balkón, sa nachádza sedacia súprava, konferenčný stolík a komoda s televízorom. Kuchyňa je s obývacou izbou prepojená jedálenskou časťou so stolom a stoličkami. Spálňa je vybavená manželskou posteľou a skriňami. V samostatnej kúpeľni s rohovou vaňou je umiestnená automatická práčka. Toaleta je samonosná.

Byt je voľný ihneď.

Okolie poskytuje výbornú občiansku vybavenosť: obchody, kaviarne, reštaurácie, príroda, škola, pošta, blízkosť MHD.

Mesačný nájom predstavuje 550€ vrátane energií. V cene nájmu je wifi internet a káblová televízia.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Bc. Petra Regulová, kontakt : , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2016 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky