Apartmánový dom priamo pri mori v Čiernej Hore

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Výhodná ponuka, znížená cena !!! Na predaj je tento apartmánový dom v nádhernej prímorskej dedine Kruče. Nachádza sa v tichej zátoke len 30m od kryštáľovo čistého mora a peknej pláže. Prístup na pláž a mólo je po terénnych schodoch. Dom je štvorpodlažný s vlastným dvorom a parkovaním pre tri autá.
Najvrchnejšie štvrté podlažie pozostáva z jednej obytnej miestnosti, WC a priestrannej terasy s nádherným výhľadom na more. Na treťom podlaží sa nachádzajú dve izby, kúpeľňa s WC a terasa. Na druhom podlaží sa riešená veľká kuchyňa spojená s obývacou izbou, prepojená s terasou. Štvrté prízemné podlažie má tri zariadené spálne, dve kúpeľne, práčovňa a balkón pozdĺž celej čelnej steny v šírke 1 meter. Všetky miestnosti sú zariadené novým nábytkom, ktorý bol využívaný jednu sezónu. V izbách sú namontované žalúzie a klimatizácia, v dome je zavedený internet a TV cez satelit. Príjemný a pohodlný interiér apartmánov a využitie prírodných materiálov ponúkajú luxus a všetko potrebné aj pre najnáročnejších. Dom je postavený z vysoko kvalitných materiálov tak, aby spĺňal potreby moderného človeka 21. storočia.
Dom poskytuje vynikajúcu rovnováhu súkromia a kľudu ďaleko od zhonu mesta a hlavných komerčných druhov odpočinku, možnosť navštíviť zaujímavé turistické destinácie, kde si môžete zažiť a spoznať zvyky a kultúru miestneho obyvateľstva. Vo vzdialenosti cca 10 km od Kruče sa nachádza mesto Ulcinj a naľavo v zhruba takej istej vzdialenosti je veľké prístavné mesto Bar.

Podobné realitné ponuky - Rekreačný apartmán, Ulcinj