Dražba!! 3i-byt č.3, na 1.p., vchod č.50, Ružová č.1361, ZV-UPUSTENÉ!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Naša značka: A .kolo
Navrhovateľ dražby: Spoločenstvo vlastníkov bytov - Ruža - Ružová , Ul. Ružová 1361/50, 960 01 Zvolen, IČO: , Ing. Magdaléna Haranzová, PhD., predseda spoločenstva
Dražobník: AUKTION assist, s.r.o., Lovčica č.40, 966 23 Lovčica-Trubín, IČO: , Kancelária: Nám. Matice slovenskej 6, 1.p., kancelária č.10, 965 01 Žiar nad Hronom
Miesto dražby: Notársky úrad Zvolen, JUDr. Jozef Brázdil, PhD., Bystrický rad 314/69, 960 01 Zvolen, okres Zvolen, Banskobystrický kraj
Termín dražby: 23.06.2016 o 10:00 hod.
Predmet dražby: 3-izbový byt č.3, vo vchode č.50, na 1.p. v BD č.s.1361, ul. Ružová, v k.ú. Zvolen v spoluvlastníckom podiele 1/1.
Najnižšie podanie: 48 800 €
Minimálne prihodenie: 500 €
Dražobná zábezpeka: 5 000 €
Znalecká hodnota: 48 800 €
Termín obhliadky č.1: 08.06.2016 o 15:00 hod.
Termín obhliadky č.2: 21.06.2016 o 15:00 hod.
Kontaktná osoba: JUDr. Anna Holečková
Telefónne číslo:
E-mail:
Opis predmetu dražby:
Predmetom dobrovoľnej dražby je 3i-byt č.3, vo vchode č.50, na 1.p. v BD s.č.1361, ul. Ružová, v k.ú. Zvolen, v spoluvlastníckom podiele 1/1.
Dispozičné riešenie:
Bytový dom súpisné číslo 1361 je postavený na parcele C-KN č. 4450/13, 4450/14, 4450/26; ulica Ružová orientačné číslo 50, Zvolen; katastrálne územie Zvolen, obec Zvolen, okres Zvolen. Dom má jedno podzemné podlažie (suterén) a päť nadzemných podlaží (päť poschodí). Podzemné podlažie (suterén) je prístupné z centrálneho schodiska a zo vstupnej haly, nachádzajú sa v ňom spoločné priestory, pivnice bytov a komunikačné priestory. V nadzemných podlažiach sú umiestnené byty. Dom má 2 vchody. Vo vchodoch sú na každom podlaží umiestnené 2 bytové jednotky.
Spoločné časti domu:
Základy domu sú z prostého betónu.
Zvislé konštrukcie – nosné steny sú zo železobetónových panelov. Dielce sú plné alebo s otvormi pre osadenie zárubní. Obvodové panely sú predsadené, uložené na oceľových konzolkách a k nosnej konštrukcii sú pripojené v hlavách panelov betonárskou výstužou. Atikové panely sú na obvodovom plášti posledného podlažia uložené do cementovej malty, bez zvláštneho ukotvenia. Priečky sú betónové s povrchovou úpravou omietkou (resp. stierka) s maľbou Výťahové šachty sa nachádzajú v zrkadle schodiska.
Vodorovné konštrukcie - stropné konštrukcie sú z plných železobetónových panelov. Zmonolitnenie konštrukcie zabezpečuje stykovanie výstuže so zálievkou cementovou maltou. Stropné konštrukcie sú povrchovo upravené stierkou s maľbou / štukovou omietkou. Schodiská sú železobetónové dvojramenné, prefabrikované vytvorené z dielcov podesty a schodiskových ramien. Nášľapná vrstva schodísk je PVC.
Strecha - plochá. Na streche sa nachádzajú dymové klapky pre odvetranie schodiska, jednotky DVJ pre odvetranie jadier a strojovne výťahov.
Klampiarske konštrukcie - pozinkovaný plech.
Úpravy povrchov - fasády sú upravené kontaktným zatepľovacím systémom, vonkajšie omietky na báze umelých hmôt, vnútorné omietky hladké.
Výplne otvorov - okná v spoločných priestoroch sú pôvodné drevené. Dvere v suteréne sú prevažne hladké v oceľových zárubniach. Vstupné dvere sú oceľovohliníkovej konštrukcie.
Podlahy - v suteréne sú prevažne betónové zatrené cementovým poterom. Na chodbách pri bytoch a na podestách PVC, vo vstupných halách sú keramické dlažby.
Spoločné zariadenia:
Rozvod plynu, elektroinštalácia, centrálny rozvod vody, kanalizačné zvody (splaškové a dažďové), vykurovanie - z centrálneho zdroja, slaboprúdové rozvody, bleskozvod, výťahy.
Byt č. 3 na 1. poschodí:
Ohodnocovaný trojizbový Byt č. 3 sa nachádza na v stredovej sekcii domu na 1. poschodí (1. nadzemnom podlaží). Byt pozostáva z troch izieb, kuchyne, chodby, kúpeľne + záchodu, balkónu a pivnice umiestnenej v podzemnom podlaží (suteréne). Byt bol rekonštruovaný v roku 2001.
Vybavenie bytu
Podlahy - v izbách laminátové, v chodbe, kúpeľni + záchode a kuchyni keramická dlažba,
Okná a balkónové dvere - vymenené plastové s horizontálnymi vnútornými žalúziami,
Vnútorné dvere - hladké plné a presklené v kovovej zárubni, vchodové dvere - hladké plné v kovovej zárubni,
Vykurovanie bytu - ústredné teplovodné, vykurovacie telesá - liatinové rebrové s namontovanou regulačnou a meracou technikou,
Rozvody elektriny, istenie umiestnené v chodbe,
Rozvody vody pre teplú aj studenú vodu, vodovodné batérie - vodovodné zmiešavacie batérie sú nerezové pákové, v kúpeľni na vani nerezová páková batéria so sprchou, na umývadle nerezová páková batéria s ovládaním uzáveru sifónu umývadla,
Vnútorné povrchy - vápenná hladká omietka s náterom, v kuchyni za kuchynskou linkou a v kúpeľni + WC je vyhotovený keramický obklad,
Vybavenie kúpeľne / záchodu - akrylátová vaňa s ovládaním uzáveru sifónu, keramické umývadlo zabudované v skrinke a stojatý záchod,
Vybavenie kuchyne - kuchynská linka vyrobená na báze dreva s granitovým drezom s ovládaním uzáveru sifónu a plynovým sporákom s elektrickou rúrou.
Ostatné vybavenie - vstavané skrine v izbe, chodbe a kuchyni.
Príslušenstvo bytu tvorí pivnica umiestnená v technickom podlaží bytového domu. Podiel priestoru bytu na spoločných častiach a spoločných zariadeniach bytového domu je vo výške .
Podľa získaných podkladov (Kolaudačné rozhodnutie, Č. j. ÚP: , Vydal: Mestský národný výbor vo Zvolene - odbor územného plánovania, zo dňa 23.07.1984 - viď prílohy znaleckého posudku) bol bytový dom kolaudovaný v roku 1984. Podlahová plocha bytu vrátane pivnice je 82,67 m2.
Spoločnými časťami domu sa rozumejú: časti domu nevyhnutné na jeho podstatu a bezpečnosť, najmä základy domu, strechy, chodby, obvodové múry, priečelia, vchody, schodištia, spoločné terasy, podkrovia, povaly, vodorovné nosné a izolačné konštrukcie a zvislé nosné konštrukcie.
Spoločnými zariadeniami domu sa rozumejú: zariadenia, ktoré sú určené na spoločné užívanie a slúžia výlučne tomuto domu, a to aj v prípade, ak sú umiestnené mimo domu. Takýmito zariadeniami sú najmä výťahy, práčovne a kotolne vrátane technologického zariadenia, sušiarne, kočíkarne, spoločné televízne antény, bleskozvody, komíny, vodovodné, teplonosné, kanalizačné, elektrické, telefónne a plynové prípojky.

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Zvolen