EXKLUZÍVNY 3i dvojpodlažný apartmán, uzavretý dvor, Devín, BA IV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Prenájom priestranného, veľmi vkusne zariadeného 3izbového - dvojpodlažného apartmánu, Devín, Bratislava IV


- ulica: Kremeľská
- izby: 3
- plocha: 95 m2
- stav: novostavba
- komplet zariadený so spotrebičmi
- možnosť parkovania v reály pred apartmánom
- veľký balkón
- krb

Prenájom 3-izbového dvojpodlažného apartmánu, Devín, Bratislava IV
Podlahová plocha apartmánu je 95m2. Apartmán sa nachádza v uzavretom areály s ďalšími tromi podobnými apartmánmi, balkón, krb, klíma, možnosť parkovania pred domom, možnosť vstupu do vinárničky pod jedným z domov.
Cena 800e + 150e energie.

Dispozícia apartmánu:
Prízemie sa pozostáva z predsiene, z ktorej vedie vstup do zádveria s toaletou, špajze a kuchyne prepojenou s obývacím pokojom s krbom.
Poschodie sa pozostáva z dvoch izieb a kúpeľne. Jedna z izieb ma balkón.

Vybavenie bytu:
Byt sa prenajíma kompletne zariadený, kuchynská linka so spotrebičmi, krb, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom,umývadlom, 2 x toaleta, bidet.

Zariadenie: - kuchynská linka vybavená spotrebičmi - chladnička s mrazničkou,mikrovlnná rúra, elektrická rúra a sklo-keramická elektrická varná doska, digestor,umývačka riadu, jedálenský stôl so stoličkami,dve kožené sedacie súprava, kreslo, krb, konferenčný stolík, TV stolík, policová skriňa, manželská posteľ, rolldor x 2, dve postele.


Lokalita:
Ide o príjemné moderné bývanie vo vidieckom štýle v krásnom prostredí centra starobylého Devína, nezáplavová zóna, vzdialenosť od kostolíka a námestia - 50 m, zastávka autobusu v oboch smeroch - 15 m, dva spoje, dostupnosť z centra mesta – cca 15 minút.
Bývanie je vhodné pre ľudí, ktorí ocenia atmosféru pokoja, blízkosť nádhernej prírody Karpát. Devín je jedna z najmenších mestských častí Bratislavy. Rozprestiera sa na sútoku riek Morava a Dunaj. Najvýznamnejšou historickou pamiatkou v obci je zrúcanina hradu Devín. Má poštu, knižnicu, kino, dom kultúry, športové ihrisko, pohostinské odbytové stredisko, hotel nižšej i vyššej kategórie, predajňu potravín a niekoľko obchodov so suvenírmi. V obci sa nachádza národná kultúrna pamiatka hrad Devín.

Byt je voľný ihneď
Požadovaná platba 1 mesačné nájomné + 1depozit + provízia RK.


MAGNUM Real
"Predaj nehnuteľností berieme osobne"

Kontakt:

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava - Devín