PRENÁJOM, novozrekonštruovaný 1i byt, Ipeľská, BA II*

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na prenájom kompletne zrekonštruovaný 1-izbový byt v príjemnej lokalite v mestskej časti Podunajské Biskupice, Ipeľská ulica, BA II, ktorý sa nachádza na 6./12. poschodí v zateplenom bytovom dome s dvoma novými výťahmi. Celková výmera bytu je 36 m2. K dispozícii klasická pivničná kobka.

Dispozícia bytu je veľmi dobrá. Zo vstupnej chodby sa vchádza priamo do všetkých častí bytu: priestrannej neprechodnej obývacej miestnosti, samostatnej kuchyne s novou kuchynskou linkou, jedálenským kútom a sporákom. Kúpeľňa po kompletnej rekonštrukcii so sprchovým kútom a samostatné WC. Momentálne je byt už zariadený: nová chladnička s mrazničkou, sporák, manželská posteľ, sedacia súprava s konferenčným stolíkom, skriňa na chodbe.

Výhody: rekonštrukcia apríl 2016, doposiaľ neobývaný.

Byt je veľmi dobre situovaný s dobrými parkovacími možnosťami pod domom. Kompletná občianska vybavenosť: školy, škôlky, v blízkosti Lidl, Billa, Tesco, zdravotné stredisko, Vrakunský Lesík, dobrá dostupnosť do mesta, napojenie na diaľnicu, MHD - autobusy, trolejbusy.

Voľný ihneď.

CENA: 390,- EUR/mesiac vrátane energií, províziu nehradíte!

TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky

Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava
Prenájom 450,- €/mes.
Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava

Ponúkam Vám na prenájom útulný a slnečný zariadený 1-izbový byt s vyhradeným parkovacím miestom v mestskej časti Bratislavy, Podunajské Biskupice. Byt sa nachádza na Podunajskej ulici v bytovom komplexe Median...

1-izbový byt 21.09 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Podunajská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava 450,- €/mes. 1-izbový byt 21.09 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Podunajská
prenájom