LUXUSNÝ penthouse s panoramatickým výhľadom - Condominium Renaissance

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj jedinečný penthouse s krásnym panoramatickým výhľadom a priestrannou terasou okolo celého bytu. Penthouse ma 5 samostatných izieb, 198 m2 obytnej plochy a nachádza sa na 4.poschodí novostavby bytového domu v areáli Condominium Renaissance.
Už pri vstupe do bytu Vám pohľad hneď uprie na drevenú terasu s preskleným zábradlím a s prekrásnym výhľadom na bratislavský hrad, Staré Mesto, Dunaj a zároveň na zeleň aj Rakúsko. Východ na terasu, ktorá sa rozprestiera okolo celého bytu je z každej izby.

Do bytu sa vchádza cez vstupnú predsieň do priestrannej open space miestnosti, v ktorej sa nachádza obývacia časť, jedáleň a kuchyňa. Vo vyvýšenej obývacej zóne sa rozprestiera svetlá sedacia súprava robená na mieru. Atmosféra priestoru je dotvorená krbom vstavaným v obývacej stene, krásnymi krištáľovými lustrami nad jedálenskou časťou a vkusne umiestnenými sklenenými vitrážami. Za kuchynskou linkou je špajza, ktorá slúži aj ako práčovňa a zároveň tu je umiestnená druhá "skrytá pracovná“ kuchynská linka.
V ďalšej časti bytu sa nachádza privátna zóna: hosťovská izba s vlastnou kúpeľňou, hlavná spálňa s veľkým šatníkom a kúpeľňou s vaňou, dve detské izby, ku ktorým patri taktiež samostatná kúpeľňa so vstupom z chodby. Po celom chodbovom trakte sú na stenách vstavané šatníkové skrine, každý voľný kút je vhodne využitý.

Byt je vybavený serverom, v ktorom je zabudované ovládanie svetiel, vzduchotechniky, ozvučenie audio - systémom v celom byte. Byt je vybavený nadštandardnými materiálmi a technológiami. Samozrejmosťou tu sú hliníkové okna, vonkajšie žalúzie, optické káble, alarmový systém, samostatné kúrenie, stropné chladenie.. Každá jedna miestnosť je krásne presvetlená, nakoľko okná sú okolo celého bytu. Penthouse je jediný na poschodí, tzn. ani jedna zo stien nemá žiadneho suseda.

Celý byt bol od začiatku navrhovaný a interiér na mieru designovaný uznávanou výtvarníčkou pani Gordanou Turuk s využitím jej tvorby a zapracovaním sklenených prvkov do rôznych častí bytu vrátane lámp, deliacich skiel, dekoratívnych stien atď. S úplným dokončením bytu sa čaká už len na konkrétneho záujemcu a na výber farieb a materiálov podľa vkusu budúcich obyvateľov tohto nadštandardného penthousu.

K bytu patri pivnica a dvoj - garáž, ktorá bola prerobená na 1 parkovacie státie a odkladací priestor - v podzemných garážach. Parkovanie pred domom resp. v areáli je bezproblémové, možnosť dokúpiť ďalšie parkovacie státia.

Projekt Condominium Renaissance je situovaný na juhozápadnom svahu nad Devínskou cestou na začiatku mestskej časti Karlova Ves – Dlhé Diely. Vďaka svojej jedinečnej polohe poskytuje projekt očarujúci výhľad na Dunaj a rakúske lesy. Lokalita ponúka dobrú dopravnú dostupnosť, bohatú občiansku vybavenosť a zároveň bezprostrednú blízkosť prírody. Areál je uzavretý a strážený.

Ďalšie fotografie a pôdorys bytu sú k dispozícii v realitnej kancelárii.
Byt je napísaný na firmu, možnosť odpočtu DPH. List vlastníctva je bez tiarch.

Cena: dohodou.

Pri kúpe nehnuteľnosti cez našu realitnú kanceláriu Vám v rámci kúpnej ceny zabezpečíme:
a) list vlastníctva na právne účely,
b) snímku z katastrálnej mapy (ak je potrebná),
c) návrh kúpnej zmluvy (príp. návrh zmluvy o budúcej kúpnej zmluve),
d) návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností,
e) základný správny poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností,
f) notársku úschovu u nášho zmluvného notára (ak je potrebná),
g) úradne overenie podpisov predávajúcich na prevodných zmluvách u nášho zmluvného notára.
V prípade potreby hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti Vám poskytneme bezplatné poradenstvo u nášho zmluvného partnera.

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Bratislava - Karlova Ves