Pekný 2i byt, rekonštrukcia, tichá lokalita, tehla, Pri Struhe,Vajnory

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne na predaj Vám ponúkame zrekonštruovaný a čiastočne zariadený 2i byt v zateplenom nízkopodlažnom tehlovom bytovom dome v úplne kľudnej lokalite – bývanie ako na dedine.

- ulica: Pri Struhe
- plocha: 52,34 m2
- stav: rekonštrukcia
- zrekonštruovaný bytový dom
- pivnica 5 m2
- nízke mesačné náklady
- tichá lokalita
- bezproblémové parkovanie
- možnosť využitia trávnatej plochy pred domom a ďalšej odkladacej miestnosti

Predaj 2-izbového bytu, ulica Pri Struhe, Bratislava III – Vajnory. Podlahová plocha bytu predstavuje 44,90 m2 bez príslušenstva, ktoré prestavuje balkón o výmere 2,44 m2 a murovaná pivnica o výmere 5 m2. Ďalej majiteľ môže využívať trávnatú plochu s okrasnými stromami vo dvore domu – momentálne ju majiteľ využíva na parkovanie, ale môžete ju napr. použiť aj za účelom posedenia alebo grilovania. Ďalej môže nový majiteľ používať ďalšiu odkladaciu miestnosť v dome – momentálne využívaná na odkladanie bicyklov. Byt je v osobnom vlastníctve. Nachádza sa na 1. poschodí v 2-poschodovom tehlovom bytovom dome bez výťahu. Absolútne bezproblémové parkovanie pred domom. Bytový dom sa nachádza na konci slepej ulice – čo Vám zabezpečuje maximálny kľud.

Dispozícia bytu:
Vstupná chodba, samostatná obývacia izba s balkónom, 1 x nepriechodná spálňa, samostatná kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta. Vzhľadom k tomu, že obývacia izba je pri kuchyni, je tu možnosť zmeny dispozícia – zmenou priečky môže vzniknúť moderný otvorený priestor – obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón. Celý byt je orientovaný na východ s výhľadom do zeleného udržiavaného dvora.

Stav:
Byt prešiel rekonštrukciou (v r. 2007) – plastové okná s vonkajšími žalúziami, plávajúce podlahy, dlažby, kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi – elektrická rúra na pečenie, plynová varná doska, digestor, práčka + predpríprava na umývačku riadu, kúpeľňa s vaňou, elektrina, rozvody vody a odpadu, kvalitné vypínače s dreveným obkladom Le Grand Valena, bezpečnostné 9 bodové vstupné dvere s certifikátom.

Nábytok v obývacej izbe je v cene bytu.

Kúrenie v byte je samostatné – zabezpečené plynovým kotlom Junkers, čo Vám zabezpečuje možnosť vykurovania podľa vlastných potrieb.

Bytový dom bol postavený v roku 1980 a taktiež prešiel rekonštrukciou – zateplenie, oprava strechy a vstupných priestorov.

Lokalita:
Bytový dom sa nachádza v tichej vyhľadávanej lokalite – Bratislava, mestská časť Vajnory – v slepej ulici, čo zabezpečuje, že sa na danej ulici nenachádzajú žiadne autá okrem obyvateľov domu alebo návštev. Za bytovom domom sa nachádza futbalové ihrisko a okolo domu sa nachádzajú rodinné domy. Okolie poskytuje občiansku vybavenosť – základná škola, škôlka, zdravotné stredisko, reštaurácie, obchody a podobne. Na začiatku Vajnor je umiestnená nákupné centrum Vajnoria – Tesco, drogéria a podobe. Výhodou Vajnor je blízkosť jazera s možnosťou kúpania. Dostupnosť MHD ponúka priame spojenie do centra mesta – zástavka len pár minút od domu – linky 53 (Trnavské Mýto), 630 (Shopping Palace) a N53 (nočný autobus).

Nízke mesačné náklady: správca 33,61 €/4 osoby + plyn cca 30,- Eur + elektrina cca 20,- Eur

MAGNUM Real
"Predaj nehnuteľností berieme osobne"

Kontakt:

V cene je zahrnutá provízia pre RK a kompletný právny a administratívny servis.

Prečítajte si náš blog: magnumreal.sk/blog
A dozviete sa napr.:

Kupujeme svoje prvé bývanie. Máme vybranú nehnuteľnosť. Aké sú ďalšie kroky?

Pred tým než sa rozhodnete kupovať nehnuteľnosť – 10 jednoduchých rád.

5 tipov na čo sa zamerať pri hľadaní investičnej nehnuteľnosti na prenájom.

Realitná kancelária MAGNUM Real je zakladajúcim členom Združenia Realitných Kancelárií Slovenska.
zrks.sk

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava - Vajnory

Predáme veľký krásny 2 izbový  byt vo Vajnoroch  s parkovaním
Predaj 185.000,- €
Predáme veľký krásny 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovaním

Ponúkame na predaj priestranný, krásny, slnečný, zrekonštruovaný 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovacím miestom. Byt bol pôvodne 3 izbový, majitelka ho upravila na 2 izbový. Nachádza sa na 1...

2-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vajnory / Príjazdná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predáme veľký krásny 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovaním 185.000,- € 2-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vajnory
Príjazdná
predaj