Ponúkame uvádzaciu cenu na byt s terasou v rezidenčnom projekte.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Využijte zaujímavú uvádzaciu cenu a vyberte si to najlepšie miesto pre Vaše nové bývanie!

Radi by sme Vám predstavili nový rezidenčný projekt Lorinčík - Háje, ktorý obohatí ponuku bývania v Košiciach svojou architektúrou i spoločenským zázemím a vnáša nový trend moderného bývania v krásnom prostredí nie len pre obyvateľov Košíc. Tento projekt tvorí súbor rôznorodých rezidenčných objektov /domy, byty a byty vo viladomoch/ a presne je to 267 bytových jednotiek.

CASSOVIA REALITAS vystupuje pri tomto projekte ako partner projektu a výhradná realitná kancelária. Pomôžeme Vám veľmi radi svojimi skúsenosťami a zaručíme tak nerušený priebeh kúpy, čím Vám zabezpečíme príjemnú a bezstarostnú cestu k Vášmu novému kvalitnému bývaniu. Tento projekt predstavuje nízko nákladové bývanie, obklopené prírodou a zázemím, ktoré potrebujete pre pohodlný a bezstarostný život.

Popis bytu:

Byt č. 1 v Bytovom dome

Byty v bytovom dome, nachádzajúcom sa v pešej zóne na námestí s fontánou, predstavujú zaujímavú a príjemnú formu bývania pre mladých ľudí, jednotlivcov alebo páry. Byt č. 1 je slnečným dvojizbovým bytom so západnou orientáciou. Tento byt má vynikajúcu dispozíciu pozostávajúcu z dennej a nočnej časti. Centrálnu časť bytu tvorí obývačka, ktorá je presvetlená vďaka veľkým preskleným plochám. Kuchyňa s jedálenskou časťou sú čiastočne oddelené od obývacej miestnosti a z jedálenskej časti vedie výstup na terasu. Byt má samostatne riešené WC a kúpeľňu. Priestranná spálňa ponúka navyše dodatočný úložný priestor pre umiestnenie vstavaných skríň.

Kartu bytu a štandard vyhotovenia bytu nájdete pri fotodokumentácií.

Harmonogram výstavby:

Spustenie predaja - November 2015
Začiatok výstavby infraštruktúry - September 2015
Začiatok výstavby 1.A fázy - Marec 2016
Ukončenie výstavby 1.A fázy - Marec 2017

Financovanie

Financovanie kúpy nehnuteľnosti v rámci nášho projektu je možné riešiť formou vlastných finančných zdrojov, hypotekárnym úverom alebo kombináciou vlastných finančných zdrojov a hypotekárneho úveru v zmysle požiadaviek klienta.

- na základe spolupráce so všetkými bankami na trhu, Vám v zmysle Vašich požiadaviek pripravíme ponuky financovania z jednotlivých bánk
- zabezpečíme pre Vás prípravu všetkých podkladov potrebných pre podanie žiadosti o úver
- vybavíme za Vás všetky formality na katastri

Vaša cesta k novému bývaniu:

Teraz len 5.000,-€ a zvyšok až po kolaudácií.

Lokalita a občianska vybavenosť:

Projekt obytný park Košice Lorinčík – Háje je situovaný v mestskom obvode Košice II. – v blízkosti novovybudovanej časti Vyšný Lorinčík a mestskej časti Pereš. Kedysi samostatná obec, dnes Mestská časť leží v malebnom údolí uprostred prírody, takmer bez vizuálneho kontaktu s mestskou infraštruktúrou či mestským osídlením, avšak s dobrou dopravnou dostupnosťou do centra mesta, ako aj do všetkých dôležitých uzlov a zariadení.

- je vzdialený 7 km od centra mesta Košice,
- je obklopený prírodou, v blízkosti lesov, rekreačných zón, športovísk
- súčasťou obytného parku bude námestie s fontánou a oddychovými zónami
- v rámci projektu je plánovaná výstavba materskej škôlky, detské ihriská
- plánovaná občianska vybavenosť v komerčných priestoroch: kaviarne, reštaurácia, pošta, banka, obchody, lekáreň, ambulancia, služby typu kaderníctvo, kozmetika a pod..
- pravidelná linka MHD a v obytnom parku Lorinčík – Háje sú projektované dve zastávky MHD


Developer:

CERE Invest Lorinčík, s.r.o.
Zochova 5,, 811 03 Bratislava

Obchodná značka CERE Invest združuje skupinu holandských investorov a českých resp. slovenských spoluinvestorov u väčšiny rezidenčných projektov. Množstvo realizovaných projektov je dôkazom skúseností a stability investorov. CERE Invest Lorinčík, s.r.o. bola založená dňa 5. 2. 2009 za účelom realizácie projektu Obytný park Košice, Lorinčík - Háje. Svoju ponuku spoločnosť pripravila na základe aktuálnej situácie na trhu s nehnuteľnosťami a snahou zúžitkovať všetky skúsenosti získané z predchádzajúcich projektov skupiny. Cieľ projektu predstavoval existenciu jedinečnej ponuky na trhu, ktorá by splnila aj tie najširšie potreby a očakávania ľudí hľadajúcich nové a kvalitné bývanie.

História CERE Invest:

Skúsenosti z viac než 20 projektov priniesli do pozornosti investorov spojenie bývania s prírodou – environmentálne citlivý prístup a úsporu energie predstavujúci nízkoenergetický štandard a optimalizáciu dispozičných riešení bytov. Snahou projektu je vytvárať obytné komplexy s príjemnou atmosférou bývania, podporujúce rozvoj spoločenských vzťahov, ale aj intimitu, viacgeneračné bývanie, či bezpečnosť.

Doterajšie projekty realizované CERE Invest si môžete prezrieť cereinvest.sk.


Bližšie informácie Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí, ktoré si môžete dohodnúť u nášho zaškoleného realitného makléra. Neváhajte nás kontaktovať a tešíme sa na stretnutie.
Váš realitný maklér Ing. Jozef Tomčo, mobil: .

Podobné realitné ponuky