Predaj - útulný 2i byt s krásnym výhľadom v Rezidencii Záhorská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj útulný a štýlový 2-izbový byt v kvalitnej novostavbe z roku 2009 v krásnom prostredí Záhorskej Bystrice.

Byt sa nachádza na najvyššom poschodí obľúbenej Rezidencie Záhorská, je slnečný, s orientáciou prevažne na západ a nádherným výhľadom na vidiecku krajinu.

Vstup do bytu je cez predsieň s veľkou skriňou a vstupom do kúpeľne a samostatného WC. Za predsieňou sa nachádza obývacia izba s čiastočne oddelenou, úplne novou kuchyňou. Obývacia izba je prechodná do spálne, obe obytné izby majú vstup na priestranný balkón, ktorý sa tiahne po celej šírke bytu. Priestranná pivničná kobka prislúchajúca k bytu sa nachádza priamo na chodbe pri byte.

Byt je vyhotovený v kvalitnom a vkusnom štandarde, súčasťou kúpnej ceny je nová kuchynská linka so spotrebičmi (vrátane umývačky riadu a digestoru vyvedeného do komína), voľne stojaca chladnička, práčka a rolldor v spálni. V oboch izbách je inteligentné vetranie, balkón je zastrešený, s peknou zeleňou a zariadený exteriérovým nábytkom (nie je v cene). K bytu prislúcha vyhradené parkovacie stojisko v bezprostrednej blízkosti vchodu.

Záhorská Bystrica má vynikajúce dopravné napojenie na Bratislavu. Do centra mesta sa zvyčajne dostanete do 10-15 minút, do obce chodí štandardná MHD vedúca na Patrónku a končiaca pod mostom SNP, pričom zastávka MHD sa nachádza priamo pred bytovým domom.

Bratislavská mestská časť Záhorská Bystrica je výnimočná svojou atmosférou bez sídliskovej výstavby a blízkosťou prírody.
Základná občianska vybavenosť ako potraviny, banka, či reštaurácia je v pešej dostupnosti do 5 minút.

Pre viac informácií a za účelom dohodnutia obliadky prosím kontaktujte: Mgr. Vladimír Magula, ,

Cena zahŕňa:
1. províziu RK za sprostredkovanie predaja
2. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania Rezervačnej zmluvy alebo Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, Kúpnej zmluvy a Návrhu na vklad do katastra nehnuteľností v spolupráci s advokátskou kanceláriou
3. notárske poplatky pri overovaní podpisov
4. správny poplatok pri podaní návrhu na vklad do katastra nehnuteľností

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:
1. zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku
2. bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru

PASS Reality je Vašim spoľahlivým partnerom pri kúpe, predaji či prenájme nehnuteľností.
Našim cieľom je poskytnúť klientovi najlepšiu možnú starostlivosť, dodržať vysoký štandard odbornosti a napomôcť realizácii úspešných a korektných obchodov.
Od roku 2007 sme členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, od roku 2014 aj členom Realitnej únie Slovenskej republiky.
V roku 2011 sme uzatvorili poistenie zodpovednosti za škodu pri výkone svojej činnosti, čím ďalej zvyšujeme bezpečnosť našich klientov.
Ak predávate, prenajímate, alebo kupujete nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať a presvedčte sa, že PASS Reality je pre Vás tým najvhodnejším partnerom!

PASS Reality – reality, ktoré vám passujú!

Podobné realitné ponuky

2-izbový byt | 51,50m² | Novostavba | Záhorská Bystrica
Predaj 195.000,- €
2-izbový byt | 51,50m² | Novostavba | Záhorská Bystrica

Hľadáte zaujímavý 2-izbový byt v novostavbe na bývanie alebo investičný prenájom? RADO Reality ponúka na predaj nadštandardný 2-izbový byt, až s 2 balkónmi, pivnicou a vnútorným parkovacím státím.Nehnuteľnosť sa...

2-izbový byt 51.5 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica / Kunovská 3
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
2-izbový byt | 51,50m² | Novostavba | Záhorská Bystrica 195.000,- € 2-izbový byt 51.5 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica
Kunovská 3
predaj