Sunset Pearl - Sahl Hasheesh

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Sunset Pearl - Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh leží 18 km južne od letiska v Hurghade, 22 km od centra Hurghady, 550km od Káhiry. Nové turistické stredisko Sahl Hasheesh sa rozprestiera na pozemku o veľkosti 32 miliónov m2, je vybudované pozdĺž 12,5km dlhého zálivu s piesočnými plážami o dĺžke 9km.
V Sahl Hasheesh sa nachádzajú 5 * hotely, ktoré ponúkajú luxusné a nádherné kúzlo, vďaka vynikajúcej architektúre a dizajne územného plánu, vily, apartmány, golfové ihriská, kino, prístav, kolonáda, zábavné centrá, "Staré mesto", centrálne vstupná brána sa security , jazdecká škola, všetky druhy vodných športov a "Potopené mesto", rozsiahla promenáda pozdĺž pláže, lekárska starostlivosť. Celá komunita rezortov je založená na historickom poňatí, ktoré je nielen vidieť na exteriéroch, ale aj opulentných interiéroch. Každý hotel má inú tému a auru, takže každý z nich je jedinečný svojho druhu. Hotely a projekty v Sahl Hasheesh sú budované v rôznych faraónskychj, grécko-rímskych a orientálnych štýloch. V Sahl Hasheesh je plánované cez 300 obchodov, reštaurácií a zariadenia pre voľný čas, prístav.
Konzultanti a špecialisti uvádzajú Sahl Hasheesh ako jednu z najlepších oblastí cestovného ruchu a investície.
Sunset Pearl Golf a Beach Resort je unikátny rezidenčný komplex, ktorý ponúka celkom 450 štúdií, 1, 2 a 3 posteľové apartmány. S výhľadom na najkrajší z golfových ihrísk v regióne, bola každá budova v rámci projektu navrhnutá tak, aby každá jednotka mala čo najlepší výhľad na more, golf či hory. Je to skvelá príležitosť využiť tiež váš apartmán ako prenájom na rekreačné účely vo veľmi vyhľadávanej lokalite, kde narastá záujem investovať do nehnuteľností.
Golfové fanúšikov poteší skutočnosť, že projekt je v tesnej blízkosti jedného z troch 18ti jamkových majstrovských golfových ihrísk v Sahl Hasheesh.
Sunset Pearl Resort je vzdialený iba 20min taxíkom od medzinárodného letiska v Hurghade s obrovským množstvom možností zábavy v meste samom.
Projekt je rozdelený do 3 fáz:
Sunset Pearl: 180 apartmánov
Riviera Gardens: 115 apartmánov
Cleopatra Gardens: 90 apartmánov
Sunset Pearl Resort ponúka celkom 180 apartmánov rôznych veľkostí v budovách o 6 blokoch A, B, C, D, E, G o 3 podlažiach (blok B má 4 podlažia)
Bytové jednotky:
štúdia - 1 + kk - od 49m2, cena: od 60.723 $
apartmány s 1 spálňou - 2 + kk - od 50m2, cena: od 77.350 $
apartmány s 2 spálňami - 3 + kk - od 75m2, cena: od 109.720 $
apartmány s 3 spálňami - 4 + kk - od 95m2, cena: od 114.238 $
Apartmány na prízemí majú vlastnú záhradu, apartmány v 1. a 2. poschodí majú balkón.
Všetky byty majú prístup na strešnej terasy. Interiéry všetkých bytových jednotiek boli navrhnuté tak, aby sa tu rozprestieralo prirodzené slnečné svetlo.
Apartmány majú kuchynský kút, ktorý poskytuje maximálny pocit priestoru.
Platobný plán :
40% so zmluvou, 60% vo štvrťročných splátkach po dobu až 4 rokov
Pri platbe cash balíček nábytku zadarmo !!!
Vybavenosť:
luxusný hotel
20 0m od pláže, zadarmo kyvadlová doprava každú hodinu z rezortu na pláž
v tesnej blízkosti jedného z 18-jamkového majstrovského golfového ihriska
výhľad na more z mnohých apartmánov
vysoko kvalitné stavebné materiály a dokončenie v európskom štýle
4 bazény, 1 vyhrievaný, detský bazén
možnosť využitia zariadenia luxusného 5 * hotela Pyramisa - kúpele, bazén, telocvičňa, reštaurácie, bary, zábavné programy, klub zdravia a voľný prístup na pláž hotela Pyramisa
fitness klub, klub zdravia
2 reštaurácie
mini market
bary
práčovňa
herňa
parkovisko
uzavretá komutita s 24 h strážnou službou
kyvadlová doprava do Hurghady
vonkajšie aktivity napr.: púštne safari, jazda na koni a ťavách
Vlastníci bytov v Sunset Pearl budú mať zadarmo 10 rokov členstva v Pyramisa CLUB s možnosťou využitia ubytovania 1 týždeň každý rok v niektorom z Pyramisa Hotels a Resorts, navyše 20% zľavu na všetky služby Pyramisa Hotels.
Poplatky za servis: 15 € / m2 / rok

Podobné realitné ponuky - Rekreačný apartmán, Hurghada