PREDAJ ÚTULNEJ GARSÓNKY V MODRE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj útulnú garsónku v Modre na 3p/12 po čiastočnej rekonštrukcii. V byte je vymenené plastové okno s vonkajšou roletou, nový radiátor, malá kuchynská linka, jadro pôvodné, samostatné WC. Bytový dom prešiel rekonštrukciou, zateplený, 2x výťah (nákladný aj osobný), vstup do bytového domu len na číp, výborná občianska vybavenosť - škôlky, škola, supermarkety - Lidl, Billa. Mesačné náklady na byt sú 75€/mes., plus elektrina cca 15€. K bytu patrí aj malá pivnica. Byt je kúpou voľný, možnosť financovania hypotekárnym úverom.
Zároveň ponúkame BEZPLATNÉ HYPOTEKÁRNE PORADENSTVO – najvýhodnejší úver pre Vás na financovanie kúpy nehnuteľnosti, ako aj na čokoľvek iné, vo vlastnej réžii na základe licencie na finančné sprostredkovanie v oblasti úverov s dlhoročnou praxou a osobnými vzťahmi.

Podobné realitné ponuky

GARSÓNKA V CENTRE na Tehelnej ulici
Predaj 85.000,- €
GARSÓNKA V CENTRE na Tehelnej ulici

LICENCOVANÁ realitná kancelária ORIN REAL predá garsónku vo výbornej lokalite priamo v centre Pezinka na Tehelnej ulici v uzatvorenom areály s vyhradeným parkovacím státím. Byt sa môže predať čiastočne zariadený...

Garsónka 27 m2 Pezinok / Tehelná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
GARSÓNKA V CENTRE na Tehelnej ulici 85.000,- € Garsónka 27 m2 Pezinok
Tehelná
predaj